Forma excelentă a lui Virgil van Dijk reprezintă unul dintre motivele importante pentru care Liverpool se îndreaptă spre primul titlu după 30 de ani în acest sezon. Actuala stagiune va fi reluată mâine, 17 iunie, în direct pe Eurosport.
Liverpool mai are nevoie de doar două victorii petnru a-și asigura titlul iar când a fost întrebat de valoarea lui Van Dijk într-o videoconferință, Milner și-a amintit un moment în care olandezul l-a lăsat cu gura căscată într-o partidă cu Southampton în acest sezon.
”Liverpool a publicat acel videoclip recent. Mingea a venit peste umărul lui, avea deja un atacant care venea spre el pentru a pune presiune, pentru a-l duce spre corner iar Van Dijk a controlat lejer mingea și a lovit-o din prima, a trimis-o direct către mine”, își amintește Milner.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
”A fost unul dintre acele momente în care am fost aproape să mă opresc ca să aplaud înainte să preiau mingea”, a afirmat englezul.

Milner îl consideră pe Van Dijk unul dintre cei mai buni fundași cu care a lucrat

”Este printre cei mai buni, cu siguranță. Am avut o onoare să joc cu niște fundași centrali extraordinari. Rio Ferdinand, Vinny Kompany, Jonathan Woodgate iar Virgil este la același nivel”, a afirmat Milner.
”El citește jocul atât de bine, este rapid, este puternic, are tehnică cu mingea la picioare, comunică bine și este letal în aer. Iar poziționarea sa este atât de bună. Poți să vezi asta după meci când te uiți cât de mult au alergat jucătorii. El a alergat cu mult mai puțin decât restul și asta pentru că citește jocul atât de bine”, a adăugat Milner.
Cum a ajuns Virgil van Dijk cel mai bun fundaș din lume
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11