Carragher a urmărit cu mare interes documentarul "The Last Dance", în care este prezentată o parte a carierei lui Michael Jordan. Mai mult, fostul fundaș al lui Liverpool chiar s-a comparat cu legenda lui Chicago Bulls, despre care Scottie Pippen consideră că se află pe locul 2 în topul celor mai buni baschetbaliști.
Într-un interviu oferit pentru SkySports, Carragher a dezvăluit că s-a aflat foarte aproape să-l lovească pe Arbeloa, fundașul spaniol care a evoluat pe Anfield în perioada 2007-2009.
Sunt convins că Michael Jordan a intrat în conflict cu coechipierii săi din cauza pasiunii sale uriașe. Și eu am fost aproape să-l lovesc pe Arbeloa, fostul meu coechipier. Am fost frustrat pe moment, dar mi-am revenit repede. Acum mă uit în urmă și nu sunt deloc mândru de reacția mea, dar astfel de lucruri se întâmplă în sport. Dacă trăiești intens și îți dorești enorm să câștigi, există clipe în care poți să întreci măsura. | Jamie Carragher
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Carragher s-a certat și cu un prezentator de radio

Un alt moment tensionat în prim-plan cu Jamie Carragher a avut loc în urmă cu 13 ani, când fundașul lui Liverpool a intrat în conflict cu prezentatorul de radio Adrian Durham. După ce Durham l-a acuzat pe Carragher că este un laș pentru că s-a retras din fotbal, fotbalistul a sunat în direct la radio pentru a-l confrunta.
"Ar fi interesant să vedem ce curaj ai tu. Vino la Liverpool să-mi spui asta în față. Nu poți să mă numești laș la un post de radio ascultat de mii de oameni, eu mi-am dovedit valoarea în ultimii opt ani.", a afirmat atunci Carragher.
Așa că Durham a acceptat provocarea lui Carragher și a călătorit la Liverpool pentru a sta de vorbă cu starul cormoranilor. Dar, în loc de ostilități, prezentatorul TalkSport a fost întâmpinat cu un cadou, iar el a răspuns cu un gest similar, lucru care a declanșat o prietenie neașteptată:
"Am organizat totul, eram într-un bar deținut de el. El a intrat și a aruncat o geantă în mine, înăuntru fiind tricoul lui. Am fost șocat, nu mă așteptam să ne dăm cadouri, îi luasem și eu ceva. I-am cumpărat o poză înrămată cu el stând pe jos după ce trecuse Ronaldinho de el.", a spus Durham.

Carragher, 17 sezoane la Liverpool

Jamie Carragher și-a petrecut întreaga carieră la Liverpool (1996-2013), reușind să câștige 11 trofee, printre care se numără și o Ligă a Campionilor. Fundașul a pus umărul la performanța uriașă a "cormoranilor" din urmă cu 15 ani, când au revenit de la 0-3 în finala cu AC Milan și au obținut prestigiosul trofeu la loviturile de departajare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24