După ce Durham l-a acuzat pe Jamie Carragher că este un laș pentru că s-a retras din fotbal, Carragher a sunat în direct la radio pentru a-l confrunta.
”Ar fi interesant să vedem ce curaj ai tu. Vino la Liverpool să-mi spui asta în față. Nu poți să mă numești laș la un post de radio ascultat de mii de oameni, eu mi-am dovedit valoarea în ultimii opt ani”, a afirmat atunci Carragher.
Așa că Durham a acceptat provocarea lui Carragher și a călătorit la Liverpool pentru a sta de vorbă cu starul cormoranilor.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Dar în loc de ostilități, prezentatorul TalkSport a fost întâmpinat cu un cadou iar el a răspuns cu un gest similar, lucru ce a declanșat o prietenie neașteptată: ”Am organizat totul, eram într-un bar deținut de el. El a intrat și a aruncat o geantă în mine, înăuntru fiind tricoul lui. Am fost șocat, nu mă așteptam să ne dăm cadouri, îi luasem și eu ceva. I-am cumpărat o poză înrămată cu el stând pe jos după ce trecuse Ronaldinho de el”
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11