După ce Durham l-a acuzat pe Jamie Carragher că este un laș pentru că s-a retras din fotbal, Carragher a sunat în direct la radio pentru a-l confrunta.
”Ar fi interesant să vedem ce curaj ai tu. Vino la Liverpool să-mi spui asta în față. Nu poți să mă numești laș la un post de radio ascultat de mii de oameni, eu mi-am dovedit valoarea în ultimii opt ani”, a afirmat atunci Carragher.
Așa că Durham a acceptat provocarea lui Carragher și a călătorit la Liverpool pentru a sta de vorbă cu starul cormoranilor.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
Dar în loc de ostilități, prezentatorul TalkSport a fost întâmpinat cu un cadou iar el a răspuns cu un gest similar, lucru ce a declanșat o prietenie neașteptată: ”Am organizat totul, eram într-un bar deținut de el. El a intrat și a aruncat o geantă în mine, înăuntru fiind tricoul lui. Am fost șocat, nu mă așteptam să ne dăm cadouri, îi luasem și eu ceva. I-am cumpărat o poză înrămată cu el stând pe jos după ce trecuse Ronaldinho de el”
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21