”Șocant. Mi-a fost milă, într-un fel, de ei”, a declarat Carragher la Sky Sports după meci. ”Unii dintre acei jucători au fost o rușine astăzi. Nu poți să pierzi cu 9-0. Unde este coloana acestei echipe?”, s-a întrebat el.
Nici viitorul nu sună prea bine pentru Southampton. Echipa antrenată de Ralph Hasenhuttl urmează să întâlnească Manchester City de două ori într-o săptămână: marți în Cupa Ligii iar sâmbătă în campionat, ambele partide fiind pe Etihad.
https://i.eurosport.com/2019/10/25/2703316.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Încrederea lor va fi la pământ. Mi-e frică pentru ei în meciurile de acolo (la Manchester City). Dacă vor pierde cu 4-0, să fie mulțumiți. Se vor gândi sper să nu ne facem de râs iar
Și Gary Neville a avut cuvinte dure pentru Southampton. ”Este un sistem de joc în care dacă nu vei fi bun, o să fii bătut rău. Te uiți la Southampton și se poate vedea cât de fragili sunt. Mai mulți jucători tineri vor trebui să stea pe bancă după acel meci. Pentru unii dintre ei, nu există nicio scuză”, a afirmat fostul jucător al lui Manchester United.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31