Liverpool a fost învinsă de Burnley, pe teren propriu, scor 0-1, în ceea ce a reprezentat prima înfrângere pe Anfield după o serie de 68 de partide fără eşec. "Cormoranii" sunt într-o criză adâncă de formă şi rezultate, iar Jamie Carragher nu mai crede că se pot obţine performanţe mari în actuala stagiune.
"Liverpool e atât de lipsită de idei în atac...Sunt la ani lumină de forţa ofensivă arătată în anii precedenţi. Titlul scapă printre degete. 6 puncte pot fi recuperate, dar, la cum arată forma şi programul lui Liverpool, mai degrabă ratează top 4 şi calificarea în Champions League decât să îşi apere titlul. Nu îmi amintesc când am văzut-o ultima oară pe Liverpool jucând atât de slab", a spus Carragher, pentru Sky Sports.
Liverpool a ajuns la 5 meciuri la rând fără victorie în Premier League. În 2021, în campionat, "cormoranii" încă nu au înscris. Ultimul gol marcat în Premier League a venit de la Mane, în urmă cu aproape o lună, în duelul cu WBA. "Un mare pumn în faţă", a catalogat Klopp înfrângerea de aseară, cu Burnley.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Klopp trebuie să o scoată pe Liverpool din criză

Graeme Souness, fostul mare mijlocaş al "cormoranilor", care ulterior s-a ocupat şi de pregătirea formaţiei de pe Anfield (a fost antrenor în perioada 1991-1994), aşteaptă o reacţie din partea lui Klopp. Germanul şi-a demonstrat valoarea, fiind unul dintre cei mai buni manageri din lume, dar trebuie să demonstreze şi că are capacitatea să scoată echipa din criză şi să îi determine pe fotbalişti să creadă în propriile forţe.
"Liverpool e o umbră a echipei a echipei din ultimii 3 ani. Nu are nicio scânteie în ofensivă, tot jocul ei e plat. Acesta e marele test pentru Jurgen, dacă anul trecut, când presiunea a fost mare, băieţii au trecut testul şi s-au mobilizat, acum nu reuşesc. Klopp trebuie să îi aducă pe traiectul normal", a spus Graeme Souness pentru sursa citată.
Liverpool e acum la 6 puncte distanță de liderul Manchester United, iar titlul e în mare pericol. Nu diferența de puncte e cea care ridică neapărat probleme, ci faptul că trupa lui Solskjaer și Manchester City par la alt nivel decât campioana.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Cupa Mondială FIFA
Anglia a avut un debut de vis în Qatar, dar Carragher e impresionat de jucătorul unei alte naționale
24/11/2022 LA 14:15
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14