Liverpool a fost învinsă de Burnley, pe teren propriu, scor 0-1, în ceea ce a reprezentat prima înfrângere pe Anfield după o serie de 68 de partide fără eşec. "Cormoranii" sunt într-o criză adâncă de formă şi rezultate, iar Jamie Carragher nu mai crede că se pot obţine performanţe mari în actuala stagiune.
"Liverpool e atât de lipsită de idei în atac...Sunt la ani lumină de forţa ofensivă arătată în anii precedenţi. Titlul scapă printre degete. 6 puncte pot fi recuperate, dar, la cum arată forma şi programul lui Liverpool, mai degrabă ratează top 4 şi calificarea în Champions League decât să îşi apere titlul. Nu îmi amintesc când am văzut-o ultima oară pe Liverpool jucând atât de slab", a spus Carragher, pentru Sky Sports.
Liverpool a ajuns la 5 meciuri la rând fără victorie în Premier League. În 2021, în campionat, "cormoranii" încă nu au înscris. Ultimul gol marcat în Premier League a venit de la Mane, în urmă cu aproape o lună, în duelul cu WBA. "Un mare pumn în faţă", a catalogat Klopp înfrângerea de aseară, cu Burnley.
Fotbal
Cine este Thomas Frank, antrenorul care a făcut din Brentford spaima granzilor din Premier League
ACUM 20 ORE

Klopp trebuie să o scoată pe Liverpool din criză

Graeme Souness, fostul mare mijlocaş al "cormoranilor", care ulterior s-a ocupat şi de pregătirea formaţiei de pe Anfield (a fost antrenor în perioada 1991-1994), aşteaptă o reacţie din partea lui Klopp. Germanul şi-a demonstrat valoarea, fiind unul dintre cei mai buni manageri din lume, dar trebuie să demonstreze şi că are capacitatea să scoată echipa din criză şi să îi determine pe fotbalişti să creadă în propriile forţe.
"Liverpool e o umbră a echipei a echipei din ultimii 3 ani. Nu are nicio scânteie în ofensivă, tot jocul ei e plat. Acesta e marele test pentru Jurgen, dacă anul trecut, când presiunea a fost mare, băieţii au trecut testul şi s-au mobilizat, acum nu reuşesc. Klopp trebuie să îi aducă pe traiectul normal", a spus Graeme Souness pentru sursa citată.
Liverpool e acum la 6 puncte distanță de liderul Manchester United, iar titlul e în mare pericol. Nu diferența de puncte e cea care ridică neapărat probleme, ci faptul că trupa lui Solskjaer și Manchester City par la alt nivel decât campioana.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
ACUM O ZI
Premier League
"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp și-a lăudat unul dintre jucători după victoria cu Watford
16/10/2021 LA 16:40