Japhet Tanganga, în vârstă de 20 de ani, a dezvăluit după meciul cu Liverpool că i-a mărturisit lui Jose Mourinho faptul că nu este speriat să evolueze pentru prima dată la prima echipă a lui Tottenham într-un meci cu Liverpool. Fundașul englez a fost surpriza tehnicianului portughez la meciul cu liderul din Premier League. Tanganga mai jucase anterior un meci de Cupa Ligii pentru Spurs.
Decizia lui Mourinho de a-l folosi pe Tanganga a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât pe banca de rezerve se află experimentatul Vertonghen. Japhet Tanganga este un fotbalist crescut la academia lui Spurs şi nu a jucat niciodată înainte pentru Tottenham în Premier League. Internaţional U20 al Angliei, Tanganga este considerat unul dintre marile talente din echipa lui Mourinho.

Mesajul lui Tanganga pentru Mourinho

Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
“Antrenorul a menționat ceva marți. M-a întrebat dacă vreau să joc. Am spus că vreau. Apoi m-a întrebat dacă nu voi fi speriat. I-am spus că nu am de ce să fiu speriat. Am știut că voi fi în echipă. Colegii au fost grozavi, m-au susținut, m-au încurajat și mi-au transmis că e un simplu meci. Îi sunt recunoscător antrneorului pentru că a avut încredere în mine”, a spus Tanganga la finalul meciului.
Chiar dacă Tanganga a avut un debut foarte bun, pentru Tottenham lucrurile nu au mers în direcția bună. Liverpool a câștigat derby-ul etapei a 22-a din Premier League cu 1-0 după reușita lui Bobby Firmino. Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15