După ce a ajuns pe Anfield de la West Ham în 2007, argentinianul a petrecut trei sezoane pe Merseyside și a devenit unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din Europa sub conducerea lui Rafa Benitez.
Însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă și el a descoperit că Liverpool nu s-a ținut de promisiune în ceea ce privește viitorul său, așa că a fost nevoit să ia măsuri.
”Exista o înțelegere între noi că dacă Liverpool va primi o ofertă decentă pentru mine, aș putea pleca”, a declarat Mascherano pentru FourFourTwo.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | PSG - Manchester City și AC Milan - Atletico Madrid, printre meciurile serii
ACUM 8 ORE

La ce a recurs Mascherano pentru a pleca de la Liverpool

”Am vorbit și despre prelungirea contractului, dar părea că celor din conducere nu le păsa de mine. În presezon, după ce a plecat Rafa, a venit Roy Hodgson. Am avut o întâlnire cu directorul de management, Christian Purslow, care mi-a spus că pot să plec dacă vine o ofertă bună”, a precizat el.
A venit apoi o ofertă, dar Liverpool se prefăcea că nu o vede. Am fost foarte nervos că nu s-au ținut de cuvânt. Așa că am refuzat să joc cu Manchester City ca să-mi arăt nemulțumirea
”Am transmis clubului că vreau să plec din motive familiale, așa că am fost foarte supărat pe ce au făcut. Nu am avut de ales, altfel Liverpool nu și-ar fi păstrat promisiunea”, a povestit el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 8 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 9 ORE