Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jerome Boateng va pleca de la Bayern și ar putea juca în Premier League! Mourinho îl vrea pe german

Nicu Savin

Publicat 12/04/2021 la 23:47 GMT+3

Jerome Boateng nu va mai continua la Bayern Munchen din sezonul viitor și ar putea reveni în Premier League, fiind dorit insistent de mai multe cluburi de top.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a anunțat oficial săptămâna trecută că lui Jerome Boateng nu îi va fi prelungit contractul. Fundașul german de origine ghaneză a ajuns în Bavaria în 2011, contribuind din plin în ultimii 10 ani la cucerirea a nenumărate trofee.
Chiar dacă are 32 de ani, Boateng nu duce lipsă de oferte. Cea mai probabilă destinație a sa este Premier League, acolo unde a jucat un sezon pentru Manchester City (2010-2011), înainte de a ajunge pe Allianz Arena.

Jerome Boateng, dorit insistent de Tottenham

În ultima vreme au apărut mai multe zvonuri despre o eventuală mutare a lui Boateng la Arsenal sau Chelsea, dar jurnaliștii de la Daily Mail notează că celălalt mare club londonez insistă mai mult pentru fundaș. Este vorba de Tottenham, unde Jose Mourinho vrea să se întărească la nivelul defensivei, compartiment unde a avut serioase probleme în acest sezon.
FC Barcelona a părut și ea interesată la un moment dat de Boateng, dar catalanii caută un jucător care să le fie de folos pe termen lung, astfel că au renunțat.
Indiferent de clubul unde va ajunge, Boateng va cere cu siguranță un salariu foarte mare, ca urmare a faptului că va semna din postura de jucător liber, iar în afara cluburilor din Premier League e greu de crezut că vor fi altele dispuse să-i satisfacă pretențiile financiare.
Pe lângă multitudinea de trofee câștigate cu Bayern, Jerome Boateng are în palamares și titlul mondial, câștigat cu naționala Germaniei în 2014.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo