Joao Cancelo a devenit o piesă de bază la Manchester City, reușind să asigure stabilitate în linia defensivă, dar și să contribuie pe faza de atac. Specialiștii Instat au realizat clasamentul celor mai buni jucători din Premier League, în actualul sezon, iar fundașul portughez a ieșit pe primul loc.
Cancelo a avut prestații excelente în toate competițiile și a contribuit enorm la traseul fantastic reușit de trupa lui Pep Guardiola în această stagiune. "Cetățenii" se află foarte aproape să câștige titlul în Premier League și pornesc cu prima șansă în returul din semifinalele UEFA Champions League, împotriva lui PSG (mâine, ora 22:00).
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748433.jpg
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Joao Cancelo, cel mai bun jucător în sezonul 2020/2021 din Premier League, în viziunea Instat

Analiza realizată de Instat ia în calcul "calitățile tehnice ale jucătorilor, minutele jucate și nivelul competițiilor în care au evoluat". Fostul fundaș al lui Juventus a bifat 25 de apariții în Premier League, reușind să înscrie un singur gol și să ofere 3 pase decisive. Cancelo a înregistrat o rată de succes a paselor de 81,8% și a expediat, în medie, 2 șuturi/meci.
Cancelo este urmat în clasamentul Instat de 3 coechiperi de la City: Rodri, Kevin de Bruyne și Riyad Mahrez. Jesse Lingard, care s-a reinvetat după împrumutul la West Ham, se află pe poziția a 5-a.
În mod surprinzător, nume răsunătoare precum Bruno Fernandes, Harry Kane și Mohamed Salah n-au prins TOP 10 realizat de Instat, în ciuda golurilor marcate în actuala stagiune.

TOP 10 Cei mai buni jucători din Premier League, potrivit Instat:

  • 1. Joao Cancelo (Manchester City)
  • 2. Rodri (Manchester City)
  • 3. Kevin de Bruyne (Manchester City)
  • 4. Riyad Mahrez (Manchester City)
  • 5. Jesse Lingard (West Ham)
  • 6. Ilkay Gundogan (Manchester City)
  • 7. Jack Grealish (Aston Villa)
  • 8. John Stones (Manchester City)
  • 9. Joel Matip (Liverpool)
  • 10. Kurt Zouma (Chelsea)
La nivelul campionatelor de top din Europa, clasamentul Instat este condus de Lionel Messi, care se luptă să aducă titlul de campioană a Spaniei la Barcelona. Podiumul este completat de Neymar (PSG) și Robert Lewandowski (Bayern Munchen).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52