Joe Hugill s-a făcut remarcat în Anglia luna trecută, când a reușit să înscrie 4 goluri în poarta lui Liverpool U23. Puștiul de 17 ani a fost cumpărat de Manchester United de la juniorii lui Sunderland, vara trecută, în schimbul unei sume de 300.000 de lire sterline.

Joe Hugill, noul talent uriaș din curtea lui Manchester United: "Îl urmărim cu mare interes!"

Manchester United s-a obișnuit deja să promoveze la prima echipă jucători tineri și talentați, cu potențial uriaș. Prima oară a fost Marcus Rashford, apoi Mason Greenwood. Cei doi s-au integrat repede, iar acum evoluează meci de meci sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Managerul norvegian a avut cuvinte de laudă la adresa lui Joe Hugill, care are toate șansele să le calce pe urme lui Rashford și Greenwood.
"4 goluri marcate de Hugill... este un atacant foarte bun și așteptăm cu mare interes să vedem cum progresează", a spus Solskjaer, după meciul în care Hugill a înscris 4 goluri pentru Manchester United U23, în derby-ul cu Liverpool U23.
https://i.eurosport.com/2021/02/15/2995450.jpg

Hugill a refuzat Arsenal și Tottenham ca să ajungă la Manchester United

United a avut concurență serioasă în lupta pentru transferul tânărului Hugill, din partea mai multor echipe din Anglia, precum Arsenal, Tottenham, Wolves și Leeds. În cele din urmă, atacantul de 17 ani a ales să meargă la formația lui Solskjaer și nu a ezitat să-și exprime entuziasmul într-un interviu oferit recent:
"Oportunitatea de a juca pentru United a fost absolut nebunească. Trebuie să te gândești la jocul tău, iar eu am simțit că United mi se potrivește cel mai bine. La Sunderland, jocul era destul de defensiv, în timp ce la United totul este despre atac, atac, atac.
Pentru mine, ca atacant, să înscriu goluri reprezintă un instinct. Am simțit că United este clubul potrivit și nu m-am uitat în urmă. Șansa de a juca aici reprezintă visul oricărui copil. Momentul în care am semnat a fost ireal", a povestit Joe Hugill, pentru Secret Scout, citat de Daily Mail.

Hugill, puștiul-minune al lui Manchester United, a fost comparat deja cu Harry Kane

Deși este foarte devreme, Hugill deja a fost comparat în presa din Anglia cu un star din Premier League. Potrivit britanicilor, puștiul-minune al lui United se aseamănă la stilul de joc cu Harry Kane, super-marcatorul lui Tottenham.
Hugill se simte în largul său în centrul liniei ofensive. Până acum, puștiul de 17 ani a marcat 16 goluri în 19 apariții pentru formațiile U18 și U23 de la Manchester United.
Pentru vârsta lui, Hugill are un fizic impresionant care îl ajută enorm în duelurile cu fundașii adverși. Atacantul lui United deține și o tehnică foarte bună, precum și un instinct excelent în fața porții.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52