Conform The Athletic, Sergio Aguero urma să fie transferat la Chelsea dar căpitanul John Terry a blocat această mișcare. Chelsea dorea în 2009 să facă un transfer de marcă pentru a-și împrospăți lotul, scrie Simon Johnson, iar argentinianul de 21 de ani era ținta perfectă.
Chelsea a deschis negocierile cu Atletico Madrid în vara lui 2009 însă prețul cerut de Atletico Madrid – 40 de milioane de euro – era prea mare, la fel ca cererile sale privind salariul.
Apoi cele două cluburi au picat în aceeași grupă în UEFA Champions League iar Aguero a impresionat printr-o dublă marcată în al doilea meci. Jocul său excelent a convins Chelsea că merită banii. Dar nu chiar pe toată lumea de la club.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/18/2719368.jpg
John Terry, căpitanul echipei și un jucător cu o influență remarcabilă la club la acea vreme, ar fi spus conducerii că nu a fost impresionat de Aguero și a fost critic privind mișcările argentinianului pe teren și plasamentul său.
În schimb, Terry considera că Chelsea ar fi trebuit să îl cumpere pe David Villa. În final, niciunul dintre aceștia nu a ajuns pe Stamford Bridge iar singurul atacant care a sosit vara următoare a fost Daniel Sturridge.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
ACUM 21 ORE
Liga Campionilor UEFA
"El este un killer. Va fi golgheterul Ligii Campionilor". Romelu Lukaku îi impresionează pe englezi
IERI LA 09:51