”Mi s-a părut că au arătat o lipsă de respect cu acele tricouri. Jucătorii nu au făcut nimic. Nici noi nu ne duream Super Liga”, a declarat Henderson pentru New York Times.
Înaintea meciului de pe Elland Road, cei de la Leeds le-au pregătit "cormoranilor" tricouri cu mesaje anti-Super Ligă. Leeds se numără printre formațiile care s-au opus Super Ligii și au evidențiat acest lucru atât înaintea partidei, cât și la final.
După meci, Leeds a postat un mesaj ironic pe contul oficial de Twitter, făcând referire la decizia lui Liverpool de a se implica în proiectul care va detrona Champions League și va adânci ireparabil "prăpastia" dintre cluburile bogate și celelalte din Europa.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 15 ORE
"Leeds United a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu formația Merseyside Reds din Super Ligă, după golul marcat pe final de Llorente", a scris Leeds, pe Twitter.

Henderson a vorbit despre conducerea lui Liverpool

Per total, Henderson are o părere bună despre conducerea lui Liverpool, în ciuda incidentului cu Super Liga: ”Dacă analizăm situația, au făcut o treabă bună. Clubul a crescut. Au investit. Au construit o nouă bază de antrenamente. L-au adus pe antrenor aici”.
Super Liga Europeană a stârnit reacții puternice din partea fanilor, jurnaliștilor și foștilor mari jucători. De altfel, întreg proiectul a durat practic doar două zile, fiind anulat la scurt timp din cauza reacțiilor negative puternice.
Real Madrid nu s-a retras oficial nici până acum din Super Ligă iar președintele clubului, Florentino Perez, a insistat că proiectul nu este mort și că ar putea fi prezentat din nou într-un format diferit.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM O ZI
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38