Jorginho l-a urmat pe Maurizio Sarri de la Napoli la Chelsea dar după doar un sezon antrenorul italian a plecat de pe Stamford Bridge pentru a prelua campioana Italiei, Juventus.
Jorginho a lipsit dintr-un singur meci sezonul trecut la Chelsea și rămâne o componentă cheie în echipa lui Frank Lampard dar agentul lui, Joao Santos, a declarat că italianul este deschis către posibilitatea unei întoarceri în Serie A.
”Orice este posibil în fotbal, el va avea mereu dorința de a se întoarce. A acumulat o experiență valoroasă în Premier League și ar avea o contribuție mare în Serie A. Ar putea juca pentru două sau trei echipe care se bat la titlu”, a afirmat Santos pentru Radio Sportiva.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
ACUM 19 ORE
Santos a afirmat că Jorginho ”a învățat multe” jucând sub comanda lui Sarri și Lampard și a beneficiat de stilul de joc ”intens” de la Chelsea.
”A fost un an bun pentru el. Joacă bine la echipa națională și poate juca la Euro. Înscrie mereu din penalty, sunt foarte fericit pentru el pentru că muncește mult în fiecare zi”, a afirmat Santos.
”Debutul său cu Ventura nu a fost unul bun, dar acum și-a făcut loc ușor în primul 11”, consideră el.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
ACUM O ZI
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
IERI LA 11:49