De 30 de ani, fanii lui Liverpool așteaptă un nou titlu, iar stagiunea 2019-2020 pare a fi sezonul descătușării. Trupa lui Klopp nu doar că e deținătoarea Ligii Campionilor, dar pare în acest moment cea mai articulată echipă din lume. Abnegația deosebită de care dau dovadă jucătorii e cheia parcursului fantastic, iar o victorie în fața lui City ar putea fi decisivă. O spune chiar Jose Mourinho, un tip care nu se angajează în general în a da verdicte.
"Dacă Liverpool învinge în această seară, va câștiga titlul. 9 puncte, pentru o echipă foarte bună, e o distanță pe care să o poată gestiona. Vor fi în control total și vor aduce titlul pe Anfield", a fost verdictul lui Mourinho, la Sky Sports.

Liverpool nu mai face cadouri. Secretul revenirilor

Liga Campionilor UEFA
Pochettino, elogios la adresa lui Guardiola înainte de super-duelul dintre PSG și Manchester City
ACUM 3 ORE
Liverpool a reușit în doar o săptămână să revină și să câștige 3 partide cu adversari puternici după ce echipa a fost condusă pe tabelă până spre finalul meciului.
Tottenham. Arsenal. Aston Villa. Acestea au fost adversarele celor de la Liverpool într-un interval de doar o săptămână. În primul meci, echipa lui Jurgen Klopp a câștigat după ce a fost condusă încă din primul minut al partidei. În Cupa Ligii, Liverpool a fost condusă cu 3-1, 4-2 și 5-4, însă a reușit să câștige la penalty-uri după ce Origi a egalat a 3-a oară în minutul 90+5. Cu Aston Villa, Liverpool a obținut cele 3 puncte deși era condusă cu 1-0 în minutul 87.
"Mentalitate gigantică" au spus fanii lui Liverpool și analiștii britanici după fiecare din această victorie. Însă acesta nu este unicul secret al liderului din Premier League. Liverpool reușește să câștige în ultimele minute de joc puncte prețioase pentru că Jurgen Klopp pregătește acest lucru la antrenament, scrie The Athletic. Dacă Hogdson, spre exemplu, încerca să facă antrenamentul mai ușor, Jurgen Klopp crește enorm nivelul de dificultate pentru jucătorii săi. Mai exact, în anumite zile la antrenament au loc meciuri școală între jucătorii ofensivi și cei defensivi, cu două avantaje importante pentru cei din a doua categorie: aceștia sunt 11, spre deosebire de 9 jucători adversari, iar scorul este 3-1. Astfel, jucătorii ofensivi trebuie să revină dintr-o situație extrem de complicată iar un gol nu este suficient.
Liverpool a ajuns la 35 de meciuri câștigate în era Premier League după un gol în prelungirile partidei, cu 10 peste următoarea echipă din acest clasament. În cei 4 ani de la venirea lui Jurgen Klopp au fost 15 victorii obținute după minutul 80 al unui meci, iar 11 dintre acestea după minutul 86, mai mult decât oricare altă echipă din prima ligă engleză.
Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Champions League 2021 | Șahtior-Inter și Ajax-Besiktas! Ajax deschide scorul
ACUM 9 ORE