Internaționalul englez a fost lăsat pe banca de rezerve de două pri de Mourinho în ultimele săptămâni după ce a făcut greșeli majore în partidele cu Liverpool și Cehlsea.
Tottenham a pierdut cinci din ultimele șase partide, Dier fiind printre cei mai aspru criticați jucători. Înainte de meciul cu Burnley din weekend, Tottenham este la 9 puncte distanță de locul patru iar Mourinho a recunoscut că îi place ca jucătorii lui să își mențină încrederea chiar dacă sunt probleme pe teren.
Însă acum câteva săptămâni Mourinho a vorbit despre Dier: ”Jucătorii au momente și momente. Pot să joace foarte bine, pot să aibă personalități puternice, pot să aibă experiență, pot să gestioneze o greșeală, dar sunt oameni. Și resimt mai mult ca oricine aceste mici momente, mici crize de încredere”.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Mourinho a recunoscut că a greșit în cazul lui Eric Dier

”Trebuie să recunosc că echipa noastră face mici greșeli importante, care sunt pedepsite. Iar Eric a fost acolo, a făcut una dintre aceste greșeli. Și ei simt asta. Cred că apoi scade încrederea”, a afirmat Mourinho.
Dier a răspuns rapid, într-un interviu oferit The Guardian: ”Din punct de vedere al încrederii, nu cred că am avut niciun moment prost în tot sezonul”.
Mourinho a comentat și el apoi afirmațiile lui Dier: ”Îmi place asta. Îmi place că n-am avut dreptate. Prefer să nu aibă nicio legătură cu încrederea. Îmi plac jucătorii cu o personalitate puternică, precum cel care ratează două penalty-uri la rând, dar are încrederea să execute din nou”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38