Tottenham va avea un program infernal în această primăvară, iar acesta ar putea fi perturbat și mai mult în cazul în care meciul cu Aston Villa de săptămâna viitoare va fi amânat. La formația din Birmingham s-a descoperit un focar de Covid-19, astfel că la meciul din această seară din FA Cup cu Liverpool va juca echipa secundă.
Jocul celor de la Spurs din Premier League împotriva lui Fulham a fost recent amânat din cauza unui focar de coronavirus în echipa adversă.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25

Mourinho: "Vom refuza categoric să jucăm 4 meciuri în decurs de 7 zile"

Tottenham urmează să se deplaseze pe Villa Park la mijlocul săptămânii viitoare, dar disputa ar putea fi amânată la o dată ulterioară, ipoteză care l-a scos din sărite pe Jose Mourinho. Lusitanul de pe banca lui Spurs a amenințat că echipa sa nu va mai accepta să joace din 2 în 2 zile, lucru la care s-ar putea ajunge dacă vor mai fi amânate multe partide.
"Este imposibil ca unui club să-i fie amânate 3 meciuri, mai ales dacă acel club joacă și în Europa. Știam că un joc trebuie jucat dacîă o echipă are la dispoziție 14 jucători, inclusiv din academie. Și noi am avut cazuri pozitive în rândul jucătorilor, antrenorilor și altor mebrii din club. Am avut probleme. Singurul lucru pe care îl putem spune este că ceea ce am făcut la începutul sezonului este imposibil de repetat și vom refuza să o facem. Vom refuza categoric să jucăm 4 meciuri în decurs de 7 zile, așa cum am făcut înainte.", a declarat Mourinho, citat de The Mirror.
La începutul sezonului, Tottenham a jucat 2 meciuri în Premier League, unul în Cupa Ligii și unul în Europa League în decurs de doar o săptămână.
Tottenham joacă la finalul acestei săptămâni în turul 3 al Cupei Angliei contra celor de la Marine, o formație din Liga a 8-a engleză. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport Player, duminică, începând cu ora 19:00.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18