Fostul antrenor de la Manchester United și Chelsea l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, care a fost dat afară marți seara.
Negocierile dintre Spurs și Mourinho, care este fără echipă de când a fost dat afară de Man United în decembrie 2018, s-au intensificat în ultimele zile și s-au încheiat miercuri dimineață.
Mourinho a declarat: ”Sunt foarte fericit să mă alături unui club cu o tradiție așa mare și cu suporteri pasionați. Calitatea lotului și a academiei mă entuziasmează. Faptul că pot lucra cu acești jucători a fost ceea ce m-a atras”.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM O ORĂ
Primul meci al lui Tottenham cu Mourinho pe bancă va fi sâmbătă la West Ham, partidă transmisă în direct pe Eurosport 1 de la 14:30.
Tottenham este doar pe locul 14 în clasament, cu 14 puncte după 12 etape, la 11 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League. Plecarea lui Pochettino era anunțată de presa din Anglia după o discuție în pauză internațională a acestuia cu patronul Daniel Levy.
Daniel Levy a oferit o declarație pentru site-ul oficial după anunțul plecării lui Pochettino.
"Din păcate, rezultatele interne de la finalul sezonului trecut și începutul actualului au fost extrem de dezamăgitoare. Este responsabilitatea noastră să luăm decizii dificile, aceasta fiind una extrem de grea având în vedere momentele memorabile pe care le-am avut cu Mauricio și staff-ul acestuia, dar este în interesul clubului. Mauricio și staff-ul său vor fi parte din istoria clubului. Am cea mai mare admirație pentru modul în care a tratat momentele dificile la distanță de terenul propriu în timp ce construiam un nou stadion și pentru căldura și mentalitatea pozitivă adusă. Vreau să-i mulțumesc lui și staff-ului său pentru contribuția lor. Vor fi mereu bine primiți aici. Avem o echipă talentată. Trebuie să avem din nou energie și să cautăm să le oferim un sezon pozitiv suporterilor noștri" a spus Daniel Levy.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
IERI LA 05:34
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36