Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/11/2019 la 10:08 GMT+2

Jose Mourinho a fost numit noul antrenor de la Tottenham. Portughezul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023.

Wohl bald Teammanager in Tottenham: Jose Mourinho

Credit imagine: SID

Fostul antrenor de la Manchester United și Chelsea l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, care a fost dat afară marți seara.
Negocierile dintre Spurs și Mourinho, care este fără echipă de când a fost dat afară de Man United în decembrie 2018, s-au intensificat în ultimele zile și s-au încheiat miercuri dimineață.
Mourinho a declarat: ”Sunt foarte fericit să mă alături unui club cu o tradiție așa mare și cu suporteri pasionați. Calitatea lotului și a academiei mă entuziasmează. Faptul că pot lucra cu acești jucători a fost ceea ce m-a atras”.
Primul meci al lui Tottenham cu Mourinho pe bancă va fi sâmbătă la West Ham, partidă transmisă în direct pe Eurosport 1 de la 14:30.
Tottenham este doar pe locul 14 în clasament, cu 14 puncte după 12 etape, la 11 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League. Plecarea lui Pochettino era anunțată de presa din Anglia după o discuție în pauză internațională a acestuia cu patronul Daniel Levy.
Daniel Levy a oferit o declarație pentru site-ul oficial după anunțul plecării lui Pochettino.
"Din păcate, rezultatele interne de la finalul sezonului trecut și începutul actualului au fost extrem de dezamăgitoare. Este responsabilitatea noastră să luăm decizii dificile, aceasta fiind una extrem de grea având în vedere momentele memorabile pe care le-am avut cu Mauricio și staff-ul acestuia, dar este în interesul clubului. Mauricio și staff-ul său vor fi parte din istoria clubului. Am cea mai mare admirație pentru modul în care a tratat momentele dificile la distanță de terenul propriu în timp ce construiam un nou stadion și pentru căldura și mentalitatea pozitivă adusă. Vreau să-i mulțumesc lui și staff-ului său pentru contribuția lor. Vor fi mereu bine primiți aici. Avem o echipă talentată. Trebuie să avem din nou energie și să cautăm să le oferim un sezon pozitiv suporterilor noștri" a spus Daniel Levy.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo