Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, favoritul caselor de pariuri pentru a fi următorul antrenor demis din Premier League

Nicu Savin

Publicat 22/02/2021 la 20:42 GMT+2

Bookemakerii consideră că Jose Mourinho este principalul favorit să fie următorul antrenor demis din Premier League. Lusitanul a ajuns în această postură din cauza rezultatelor dezastruoase ale celor de la Tottenham din ultima vreme.

Bei José Mourinho und den Tottenham Hotspur läuft es derzeit nicht rund

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho traversează poate cea mai proastă perioadă a carierei. După înfrângerea lui Tottenham contra lui West Ham United, portughezul a bifat 3 recorduri negative din cariera sa, iar momentan este lider într-un top unde niciun antrenor nu și-ar dori să fie.
Casele de pariuri din Anglia îl dau pe Mourinho drept favorit să fie următorul antrenor demis din Premier League. Portughezul are o cotă de doar 2,3 pentru a fi îndepărtat de la Tottenham în următoarea perioadă.
Următorii pe această listă sunt Steve Bruce (Newcastle) și Roy Hodgson (Crystal Palace), care au o cotă de 3,5. Jurgen Klopp nu stă nici el foarte confortabil, fiind al 4-lea pe această listă, cu o cotă de 5,5. Pentru cei care pariază că niciun antrenor din Premier League nu va mai fi demis până la finalul sezonului cota este de 5.
În acest sezon doar 2 antrenori au fost dați afară de la echipele din Premier League: Slaven Bilic de la West Bromwich (înlocuit cu Sam Allardyce) și Frank Lampard de la Chelsea (înlocuit cu Thomas Tuchel).
Mourinho, cabreado durante el Tottenham-Liverpool de Premier League

Jose Mourinho, greu de dat afară de la Tottenham!

Daily Mail chiar anunța zilele trecute că Daniel Levy, președintele clubului, i-ar fi găsit deja înlocuitor managerului portughez. Potrivit jurnaliștilor britanici, Brendan Rodgers și Julian Nagelsmann ar fi principalii favoriți să-l urmeze pe Mourinho la cârma lui Tottenham.
Totuși, publicația portugheză A Bola a demontat astăzi ipoteza demiterii lui Mourinho în mijlocul sezonului. Motivul? Suma uriașă pe care Spurs ar trebui să i-o ofere managerului lusitan dacă va decide să-i rezilieze contractul prematur.
Mai precis, londonezii ar fi obligați să vireze, per total, în contul lui Mourinho aproximativ 40 de milioane de euro, în cazul unei despărțiri în mijlocul stagiunii.
La fel ca majoritatea cluburilor din lume, Tottenham suferă enorm la nivel financiar din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, lui Daniel Levy i-ar fi aproape imposibil să-l dea afară pe Mourinho înainte de finalul sezonului.
Mourinho a ajuns la Tottenham în noiembrie 2019. Până acum, portughezul a condus formația londoneză în 73 de meciuri, înregistrând 38 de victorii, 15 remize și 20 de înfrângeri.
Ieșită din cursa pentru titlu și din Cupa Angliei, Tottenham mai luptă pentru 2 trofee în stagiunea curentă: trofeul Europa League și Cupa Ligii.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo