Mourinho, unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria fotbalului, a vorbit la un eveniment de promovare cu fanii din Singapore iar acolo a fost întrebat despre ceea ce îl motivează.
”Sincer, îmi iau puterea de la mine. Dar în mare parte de la oamenii pe care îi iubesc și persoanele pe care le cunosc, ei mă iubesc, chiar dacă pe mulți nu îi cunosc”, a declarat Mourinho.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 16 ORE

Mourinho își ia motivația de la Mourinistas

”Nu i-am cunoscut niciodată. Obișnuiam să îi numesc mourinistas pentru că în Portugalia punem această parte, ”ista” la sfârșitul numelului clubului pe care îl iubesc suporterii”, a adăugat el.
”De exemplu, dacă ești din Porto, spui Portista, dacă ții cu Benfica, spunem Benfikista. Iar dacă îl susții pe Mourinho, spunem Mourinista. Și am atât de mulți mourinistas prin lume”, a precizat portughezul.
Mourinho este antrenorul lui Tottenham din 2019 după ce clubul l-a concediat pe Mauricio Pochettino. Clubul se află în acest moment pe locul șase în Premier League iar Spurs a fost eliminată din Cupa Angliei și Europa League.
Tottenham se va înfrunta cu Manchester City în finala Cupei Ligii Angliei pe 25 aprilie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 17 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 18 ORE