Portughezul l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino miercuri după o perioadă de pauză de 11 luni în care nu a antrenat pe nimeni, în urma demiterii de la Manchester United.
Mi-am dat seama că am făcut greșeli și nu voi face aceleași greșeli. Voi face noi greșeli, dar nu aceleași”, a declarat el.
Mourinho nu a dorit să explice la ce greșeli face referire, însă a precizat că de data aceasta este o persoană mai umilă și că nimeni altcineva nu este de vină pentru eșecurile sale din trecut.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Sunt umil. Sunt destul de umil încât să-mi analizez cariera și problemele. Nu este nimeni altcineva de vină… am analizat profund acest lucru”.
Mourinho a declarat că va fi de data aceasta un om fericit și schimbat, însă după ce un reporter a subliniat că la Manchester United nu părea deloc fericit în ultimele luni, Jose a precizat: ”Când nu câștig, nu am cum să fiu fericit și nu pot schimba acest lucru. Așa este ADN-ul meu. Sper că pot influența jucătorii, pentru că dacă ești fericit când pierzi, este greu să fii un învingător”.
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721447.jpg

Mourinho: Lotul a fost unul dintre motivele pentru care am vrut să vin aici


Mourinho nu se așteaptă să facă transferuri în ianuarie, dar se declară foarte mulțumit de lotul actual.
Le-am spus că unul dintre motivele pentru care am decis să vin au fost ei. Am încercat să îi cumpăr pe unii dintre ei pentru diferite cluburi, dar nu am putut. Pe unii dintre ei nici nu am încercat pentru că era clar că este imposibil. Îmi place foarte mult acest lot”, a declarat el.
Mourinho a declarat că atunci când ajunge la un club, se dedică total: ”Cred că sunt Mr. Porto și Mr. Real Madrid și alte cluburi. Port pijamalele clubului și dorm în ele. Sunt un om al clubului, dar sunt om al mai multor cluburi”.
Portughezul a dat asigurări că a venit cu forțe proaspete: ”Aceste 11 luni au fost folositoare: m-am gândit, am analizat, m-am pregătit. Sunt mai puternic, mai relaxat, mai motivat, sunt pregătit și cred că jucătorii simt asta. Sunt pregătit să îi susțin, nu este vorba despre mine. Este vorba despre club, sunt aici să încerc să ajut pe toată lumea”.
"Specialul" va debuta într-o partidă dificilă, pe terenul celor de la West Ham. Meciul va fi sâmbătă de la ora 14.30 și va fi transmis în direct de Eurosport.

Iată toate partidele etapei în Premier League:

Sâmbătă
  • West Ham - Tottenham 14.30 în direct la Eurosport
  • Bournemouth - Wolverhampton 17.00
  • Arsenal - Southampton 17.00 în direct la Eurosport
  • Brighton & Hove - Leicester 17.00
  • Crystal Palace - Liverpool 17.00
  • Everton - Norwich 17.00
  • Watford - Burnley 17.00
  • Manchester City - Chelsea 19.30 în direct la Eurosport
Duminică
  • Sheffield United - Manchester United 18.30 în direct la Eurosport
Luni
  • Aston Villa - Newcastle 22.00 în direct la Eurosport
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42