Mourinho a fost întrebat deseori despre absența lui Tanguy Ndombele din primul ”11”. Francezul, care este cel mai scump jucător din istoria lui Tottenham, a sosit în iulie 2019 la Londra însă nu a jucat constant de când a venit Mourinho. El a fost lăsat în afara lotului pentru partida câștigată de Tottenham cu Newcastle miercuri seara.
Steven Bergwijn este cel mai recent jucător despre care a fost întrebat Mourinho. Olandezul a avut un impact imediat când a intrat și a oferit un assist pentru primul gol al lui Harry Kane. Mourinho a devenit iritat când a fost întrebat ce trebuie să facă Bergwijn pentru a fi titular.
Mourinho a afirmat: ”Asta este o întrebare pe care în mod normal mi-o pui mie, dar nu o pui lui Frank Lampard, lui Jurgen Klopp, lui Pep Guardiola, tuturor marilor antrenori de la cluburile mari cu jucători importanți”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Mourinho, extrem de nervos la conferința de presă

”Lampard joacă cu Pulisic, nu-l întrebați de ce nu joacă cu Hudson-Odoi titular. Când Guardiola joacă cu altcineva și Bernardo Silva este pe bancă, nu-l întrebați despre Silva”, a declarat portughezul.
”Se pare că sunt singurul om care trebuie să înceapă cu 15 jucători sau sunt singurul care nu are dreptul să aibă jucători buni pe bancă. Dacă încep cu Bergwijn titular, o să mă întrebați ce trebuie să facă Lucas Moura ca să fie titular. Nu trebuie să facă nimic. Trebuie să fie jucători de echipă. Ei pot să fie titulari, să fie pe bancă, să intre pentru jumătate de oră sau pentru un minut”, a adăugat Mourinho.
”De câte ori l-a lăsat Nuno Espirito Santo pe Adama Traore pe bancă pentru a câștiga meciuri în ultimele 30 de minute? Nu-l întrebați pe Nuno de ce estee Traore pe bancă și de ce joacă cu Jota sau Podence sau Dendoncker. Doar pe mine!”, a continuat el.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52