Tottenham urma să meargă la Aston Villa miercuri însă lotul lui Dean Smith a fost afectat puternic de un focar de coronavirus care a dus la închiderea bazei de antrenamente. Drept urmare, meciul lui Spurs cu Villa a fost amânat, dar elevii lui Mourinho vor juca în cele din urmă cu Fulham miercuri.

Fulham trebuia să aibă următorul meci vineri seara, cu Chelsea iar formația lui Scott Parker a aflat luni dimineață că trebuie să joace de fapt peste 48 de ore. Parker a fost scandalizat de această decizie.

Premier League
Jucătorii mari au fost blestemul multor antrenori de la Chelsea! Lampard, a 4-a victimă de acest gen
ACUM 3 ORE

”Posibilitatea să jucăm cu Spurs miercuri a venit sâmbătă. Nu ne-am gândit că este ceva realist, dar luni dimineață am aflat că vom juca. Să confirmi abia luni dimineață este ceva scandalos. Nu este vorba că vom juca, pot accepta asta, dar să fim anunțați atât de târziu.. Poate oamenii din astfel de poziții nu înțeleg cum manageriezi echipele și jucătorii”, a declarat Parker.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Mourinho, replică dură pentru Scott Parker

”Vorbiți serios?! Eu am aflat că nu voi juca cu Fulham cu două ore înainte să înceapă meciul!”, a declarat Mourinho la conferința de presă premergătoare meciului.

”Cel mai mare impact îl au meciurile amânate. Acolo este cel mai mare impact. Schimbarea ordinii meciurilor are un impact scăzut, cred eu. În final, toată lumea joacă 19 meciuri acasă și 19 meciuri în deplasare, de două ori împotriva fiecărui echipe”, a adăugat portughezul.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Cum l-a caracterizat Klopp pe Abramovich, după ce patronul rus l-a demis pe Lampard de la Chelsea
ACUM 4 ORE
Premier League
Klopp câștigă enorm din contractele de publicitate pe care le are. Suma uriașă primită în 2020
ACUM 4 ORE