Tottenham urma să meargă la Aston Villa miercuri însă lotul lui Dean Smith a fost afectat puternic de un focar de coronavirus care a dus la închiderea bazei de antrenamente. Drept urmare, meciul lui Spurs cu Villa a fost amânat, dar elevii lui Mourinho vor juca în cele din urmă cu Fulham miercuri.
Fulham trebuia să aibă următorul meci vineri seara, cu Chelsea iar formația lui Scott Parker a aflat luni dimineață că trebuie să joace de fapt peste 48 de ore. Parker a fost scandalizat de această decizie.
”Posibilitatea să jucăm cu Spurs miercuri a venit sâmbătă. Nu ne-am gândit că este ceva realist, dar luni dimineață am aflat că vom juca. Să confirmi abia luni dimineață este ceva scandalos. Nu este vorba că vom juca, pot accepta asta, dar să fim anunțați atât de târziu.. Poate oamenii din astfel de poziții nu înțeleg cum manageriezi echipele și jucătorii”, a declarat Parker.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Mourinho, replică dură pentru Scott Parker

”Vorbiți serios?! Eu am aflat că nu voi juca cu Fulham cu două ore înainte să înceapă meciul!”, a declarat Mourinho la conferința de presă premergătoare meciului.
”Cel mai mare impact îl au meciurile amânate. Acolo este cel mai mare impact. Schimbarea ordinii meciurilor are un impact scăzut, cred eu. În final, toată lumea joacă 19 meciuri acasă și 19 meciuri în deplasare, de două ori împotriva fiecărui echipe”, a adăugat portughezul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52