Scenele din spatele numirii lui Mourinho la cârma echipei au fost publicate în această dimineață și s-au viralizat extrem de repede. Camerele i-au surprins pe jucătorii lui Spurs în momentul în care au primit vestea, arătându-se complet uluiți. Eric Dier, Harry Winks și Christian Eriksen, plecat în iarnă la Inter, sunt doar 3 dintre fotbaliștii care au rămas fără reacție.
Mai jos, momentul inedit:
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 8 ORE
Sursa video: Amazon Prime Video Sport
"Am fost nevoiți să facem ce este mai bine pentru club. Doar timpul ne va spune dacă a fost alegerea potrivită.", sunt cuvintele lui Daniel Levy, patronul lui Tottenham, surprinse în videoclip. Filmarea respectivă se termină cu momentul în care Mourinho îi salută pe noii săi elevi, adunați pe coridorul din cantonamentul lui Tottenham.

Jose Mourinho, 13 victorii în 31 de meciuri la Tottenham

Până acum, bilanțul lui Mourinho pe banca lui Tottenham este mult sub așteptările oficialilor și fanilor londonezi. În 31 de meciuri, Spurs a câștigat 13, a remizat în 7 și a pierdut 11, sub comanda celui poreclit "The Special One". Cu 4 etape rămase până la finalul sezonului, Tottenham se află pe locul 9 în Premier League, la 2 puncte în spatele poziției care duce în preliminariile Europa League și la 10 lungimi depărtare de zona Champions League.
Pentru formația pregătită de Mourinho urmează derby-ul nordului Londrei, cu Arsenal, programat duminică (ora 18:30) și transmis în direct și în exlusivitate pe Eurosport 1.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08