Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juan Mata vrea să plece de la Manchester United. Destinație surpriză pentru spaniol

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/07/2020 la 12:37 GMT+3

Juan Mata vrea să plece de la Manchester United în această vară iar spaniolul ar putea ajunge la Fenerbahce, scrie presa din Turcia.

Juan Mata

Credit imagine: Getty Images

Transformarea lui Manchester United va continua în această vară iar Ole Gunnar Solskjaer va căuta cu siguranță să se și despartă de anumiți jucători. Timpul petrecut de Mata pe teren a scăzut considerabil în ultima perioadă, mai ales după ce a venit Bruno Fernandes. Astfel, spaniolul ar putea fi printre cei care vor părăsi Old Trafford.
Conform site-ului turc Sansuruz Futbol, spaniolul de 32 de ani dorește să plece de la Manchester United și ar fi de acord cu o mutare la Fenerbahce, club care s-a arătat interesat de mijlocaș.
Mata a semnat un nou contract cu United în iunie 2019 care îl va ține la club până în vara lui 2021, având ca opțiune prelungirea pe încă un an, astfel că Fener nu are șanse să-l aducă pe spaniol gratis.
Nu se știe cât ar putea cere United pentru el însă este clar că Mata nu mai este în acest moment un membru de bază al echipei, mai ales după revenirea lui Paul Pogba și achiziția lui Bruno Fernandes în ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo