Fanii Premier League au fost martori la un moment atipic înainte de partida dintre Liverpool și Bournemouth, prima din etapa a 29-a a sezonului. La mijlocul acestei săptămâni, Premier League a decis să interzică în perioada următoare salutul obișnuit al jucătorlor de dinainte de startul partidelor!
A urmat un moment ciudat cu jucătorii lui Liverpool trecând prin fața celor de la Bournemouth, toți fotbaliștii fiind vizibil încurcați de această nouă regulă. Antrenorii celor 2 echipe, Jurgen Klopp și Eddie Howe, au ales o îmbrațișare în locul obișnuitului salut. Imaginile de dinaintea partidei au atras multe ironii în mediul online, în condițiile în care jucătorii și-au dat mână pe parcursul partidei și au avut loc multe contacte fizice.

Jucătorii de la Liverpool și Bournemouth au evitat să se salute

Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 4 ORE
Au fost și jucători care au ales un mod inedit să se salute: Nathan Ake și Giorgionio Wijnaldum au oferit o imagine memorabilă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
IERI LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21