Fanii Premier League au fost martori la un moment atipic înainte de partida dintre Liverpool și Bournemouth, prima din etapa a 29-a a sezonului. La mijlocul acestei săptămâni, Premier League a decis să interzică în perioada următoare salutul obișnuit al jucătorlor de dinainte de startul partidelor!
A urmat un moment ciudat cu jucătorii lui Liverpool trecând prin fața celor de la Bournemouth, toți fotbaliștii fiind vizibil încurcați de această nouă regulă. Antrenorii celor 2 echipe, Jurgen Klopp și Eddie Howe, au ales o îmbrațișare în locul obișnuitului salut. Imaginile de dinaintea partidei au atras multe ironii în mediul online, în condițiile în care jucătorii și-au dat mână pe parcursul partidei și au avut loc multe contacte fizice.

Jucătorii de la Liverpool și Bournemouth au evitat să se salute

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Au fost și jucători care au ales un mod inedit să se salute: Nathan Ake și Giorgionio Wijnaldum au oferit o imagine memorabilă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25