Meciul dintre Manchester United și Liverpool a fost unul dintre cele mai așteptate din ultimii ani având în vedere că a fost pentru prima oară din 1997 când cele două se întâlneau de pe primele două locuri în campionat, însă partida nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
Jurgen Klopp a fost nevoit să improvizeze în apărare cu un cuplu de mijlocași în centru (Fabinho-Henderson), din cauza accidentărilor suferite de Virgil van Dijk, Joel Matip și Joe Gomez. Însă cei doi au reușit să îi blocheze pe Rashford și Martial.
În ciuda accidentărilor din apărare, se pare că Liverpool s-ar putea de fapt să aibă probleme mai mari în cealaltă parte a terenului. Liverpool a marcat un singur gol în ultimele patru meciuri. Cormoranii nu au marcat nici măcar o dată în ultimele trei partide, o contraperformanță pe care nu o mai reușiseră din 2005 în prezent.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 20 ORE

Jamie Carragher despre Salah - Firmino - Mane

”Acolo este o problemă mare”, a declarat Carragher la Sky Sports.
”Se discută mult despre cine va juca în centrul apărării. Dar Henderson, Fabinho, s-au descurcat foarte bine având în vedere cu cine se înfruntă - niște talente de top din punct de vedere ofensiv.
Dar problema este cu cei trei din atac, această ofensivă care chiar a dezamăgit Liverpool. La fel a fost și astăzi”, a afirmat Carragher.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM O ZI
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59