Chelsea a informat că va continua să plătească salariile complete fotbaliștilor iar aceștia ar trebui să doneze organizațiilor de caritate.
”Reprezentanții conducerii au avut discuții lungi cu prima echipă pentru a afla cum pot ei contribui în timpul acestei crize. Obiectivul acestor discuții a fost găsirea unui parteneriat concret care să asigure prezervarea joburilor pentru cei din staff, să asigure compensarea fanilor. Suntem recunoscători echipei că au acceptat să participe prin a ajuta clubul în activitățile din comunitate precum și prin donații către cauzele nobile”, se arată într-un comunicat al clubului.
At this time, the men's first-team will not be contributing towards the club financially and instead the board have directed the team to focus their efforts on further supporting other
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
”Astfel, prima echipă nu va ajuta clubul din punct de vedere financiar prin reducerea salariilor. În schimb, conducerea a instruit echipa să își concentreze eforturile pentru a susține financiar cauzele caritabile”, este precizat.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29