Chelsea a informat că va continua să plătească salariile complete fotbaliștilor iar aceștia ar trebui să doneze organizațiilor de caritate.
”Reprezentanții conducerii au avut discuții lungi cu prima echipă pentru a afla cum pot ei contribui în timpul acestei crize. Obiectivul acestor discuții a fost găsirea unui parteneriat concret care să asigure prezervarea joburilor pentru cei din staff, să asigure compensarea fanilor. Suntem recunoscători echipei că au acceptat să participe prin a ajuta clubul în activitățile din comunitate precum și prin donații către cauzele nobile”, se arată într-un comunicat al clubului.
At this time, the men's first-team will not be contributing towards the club financially and instead the board have directed the team to focus their efforts on further supporting other
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
”Astfel, prima echipă nu va ajuta clubul din punct de vedere financiar prin reducerea salariilor. În schimb, conducerea a instruit echipa să își concentreze eforturile pentru a susține financiar cauzele caritabile”, este precizat.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00