Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson este promotorul acestei acțiuni care este menită să ajute oamenii cu probleme financiare. Jucătorii liderului din Premier League au donat deja 50 de mii de euro pentru Fans Supporting Foodbanks.
De asemenea, Liverpool va dona bani și mâncare pentru o altă asociație, North Liverpool Foodbank. Având în vedere că staff-ul care deservește cantonamentul de la Melwood este blocat în case, Liverpool va dona toată mâncarea deja comandată pentru acești angajați până la finalul lunii martie.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 9 MINUTE
Premier League a fost suspendat până pe 3 aprilie din cauza pandemiei mondiale de coronavirus. În Marea Britanie, 1140 de pacienți au fost testați pozitiv. Între ei și managerul lui Arsenal Mikel Arteta , dar și mijlocașul de 19 ani al lui Chelsea Hudson-Odoi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28