Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson este promotorul acestei acțiuni care este menită să ajute oamenii cu probleme financiare. Jucătorii liderului din Premier League au donat deja 50 de mii de euro pentru Fans Supporting Foodbanks.
De asemenea, Liverpool va dona bani și mâncare pentru o altă asociație, North Liverpool Foodbank. Având în vedere că staff-ul care deservește cantonamentul de la Melwood este blocat în case, Liverpool va dona toată mâncarea deja comandată pentru acești angajați până la finalul lunii martie.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
IERI LA 15:20
Premier League a fost suspendat până pe 3 aprilie din cauza pandemiei mondiale de coronavirus. În Marea Britanie, 1140 de pacienți au fost testați pozitiv. Între ei și managerul lui Arsenal Mikel Arteta , dar și mijlocașul de 19 ani al lui Chelsea Hudson-Odoi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal a fost la un pas de un super transfer în această vară, dar totul a picat în ultimul moment
05/09/2021 LA 05:56
Premier League
Ce se întâmplă la Arsenal? Și-a blocat propriul jucător să se transfere, apoi l-a scos din lot
01/09/2021 LA 06:26