Premier League a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza coronavirusului iar Liverpool a oprit toate antrenamentele. Astfel, jucătorii lui Jurgen Klopp au primit fiecare program individual de antrenamente pentru a-l face acasă.
Recent, jucătorii lui Liverpool au profitat de o sesiune video pentru a-i ura La Mulți Ani lui Harvey Elliott, cel care a împlinit 17 ani. Klopp a fost cel care a dat tonul cântecelor.
Harvey Elliott este unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul englez. În septembrie 2018 el a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat într-un meci din Cupa Ligii când a debutat la doar 15 ani și 174 de zile. Elliott a jucat deja în șapte meciuri pentru prima echipă a cormoranilor și a avut evoluții excelente în victoriile din cupă cu Arsenal și Shrewsbury Town.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31