Liverpool s-a pregătit timp de 60 de ani la Melwood, dar oficialii "cormoranilor" au decis că este momentul unei schimbări și au construit o bază nouă, ultramodernă, demnă de un club de anvergura lui Liverpool.
Baza de la Melwood a fost vândută deja și echipa s-a mutat încă de acum 4 luni la Kirkby. Acomodarea cu noua locație nu a fost deloc ușoară pentru jucători, care sunt foarte nemulțumiți de condițiile meteorologice de la Kirkby. Presa engleză a aflat că jucătorii chiar urăsc această nouă bază de pregătire deoarece aproape tot timpul bate un vânt năprasnic, care îngreunează antrenamentele. Mai mult, unii jucători și-ar dori întoarcerea la Melwood, dar acest lucru nu mai este posibil momentan.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922848.jpg
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Kirkby, o bază ultramodernă care a costat 50 de milioane de €

Baza de la Kirkby are o suprafață de 9.200 de metri pătrați și este dotată cu 3 terenuri hibride (gazon natural + artificial), două săli de fitness, o sală de sport, o piscină, facilități de hidroterapie și recuperare, săli dotate cu echipament video, săli de conferință și birouri.
Biroul lui Jurgen Klopp este situat strategic, pentru ca antrenorul să poată vedea de acolo tot ceea ce se întâmplă pe fiecare teren de antrenament. Astfel, Klopp poate studia de la înălțime jucătorii de la Academia clubului, care activează tot în această bază.
Singurul inconvenient al acestei locații este expunerea față de vânt, care este ceva specific regiunii respective. Mai ales în lunile de iarnă, antrenamentele sunt deseori afectate de vânturile reci și puternice. E greu de pus evoluția echipei din acest sezon și pe seama acestui aspect, dar la câte probleme a avut Liverpool în ultima vreme, această chestiune se poate să fi amplificat lipsa de formă a jucătorilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02