Oficialii lui Manchester City încearcă să evite panica din interiorul clubului, creată în urma deciziei anunțate de UEFA. Potrivit presei din Anglia, directorul executiv al campioanei Angliei, Ferran Soriano, a organizat astăzi o ședință de urgență cu jucătorii lui Pep Guardiola.
The Telegraph susține că imediat după anunțul făcut de UEFA în privința interdicției clubului din Champions League, Soriano le-a trimis mesaje tuturor jucătorilor lui City, pentru a-i invita la ședința respectivă. Conform sursei citate, adunarea a avut loc astăzi, în jurul prânzului. Vedetele lui Manchester City ar fi fost anunțate pe WhatsApp despre această inițiativă, în prima oră după anunțul făcut de UEFA.
Jurnaliștii britanici sunt de părere că întreaga acțiune a fost demarată pentru a calma spiritele în urma fluxului uriaș de știri apărute din presă și, în același timp, pentru a-i anunța pe jucători în legătură cu planul care va fi urmat în continuare.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
https://i.eurosport.com/2020/02/15/2775319.jpg

Guardiola ar putea pleca la Juventus

În urma hotărârii luate de UEFA, viitorul se anunță sumbru pentru Manchester City. Pe lângă faptul că mai multe vedete cu siguranță vor dori să plece, având în vedere că nu vor putea evolua în cea mai importantă competiție intercluburi din lume, și Guardiola e tentat să o părăsească pe City.
Potrivit The Telegraph, tehnicianul spaniol așteaptă decizia TAS, care poate să schimbe sentința. În cazul în care suspendarea va rămâne, Pep va negocia să se despartă de clubul cu care mai are contract până în vara lui 2021.
"Dacă sancțiunea dată de UEFA nu va fi redusă la TAS, Pep Guardiola va discuta cu oficialii lui City despre viitorul său.", notează sursa citată.
O posibilă destinație pentru Guardiola ar putea fi Juventus, care are mari pretenții la câștigarea trofeului Champions League. Conform presei din Anglia, oficialii torinezi îi pregătesc tehnicianului spaniol o ofertă impresionantă.
Cei de la Juventus nu îi vor propune o sumă exactă, ci vor lăsa la latitudinea lui Guardiola câți bani va dori să primească. În prezent, managerul de 49 de ani încasează un salariu de 17,75 milioane de euro pe an la Manchester City.
De-a lungul carierei, Guardiola le-a mai pregătit pe Barcelona și Bayern Munchen, reușind să câștige, per total, 28 de trofee, printre care 2 Champions League și 2 titluri în Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59