Cei doi ar putea avea probleme după ce au ignorat regulile impuse în perioada pandemiei de coronavirus pentru a se antrena împreună marți, Aurier postând un videoclip cu ei pe rețelele sociale pentru ca apoi să șteargă filmarea.
Aurier și Sissoko au fost nevoiți apoi să își ceară scuze pentru că au ignorat regulile impuse de guvern care prevăd că două persoane pot face exerciții împreună doar dacă locuiesc în aceeași casă.
Jucătorii au promis ulterior să facă o donație sistemului medical din Marea Britanie. Cel mai probabil nu vor fi amendați însă un purtător de cuvânt al celor de la Spurs a declarat: ”Vom discuta cu ambii jucători implicați”. În primul videoclip, Aurier, care pura o mască, îl filmează pe Sissoko și se poate observa că el respectă măcar recomandarea de a menține o distanță de doi metri.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 20 ORE
Însă în următoarele clipuri eu pot fi văzuți aproape unul de celălalt. ”Recunoaștem că avem o responsabilitate să fim modele în societate, mai ales în această perioadă de incertitudine. Vrem să ne cerem scuze pentru că nu am oferit cel mai bun exemplu aici. Trebuie să respectăm toți recomandarea guvernului pentru a minimiza numărul de vieți pierdute”, au afirmat cei doi într-un comunicat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34