Tottenham trece printr-o perioadă extrem de dificilă în care a acumulat doar 12 puncte din ultimele 12 partide din Premier League. Spurs a pierdut șase din ultimele șapte meciuri disputate în Premier League și Cupa Angliei.
Înfrângerea din weekend în fața lui West Ham l-a determinat pe Mourinho să declare că metodele sale sunt cele mai bune din lume, însă se pare că jucătorii săi nu sunt de acord.
Conform The Athletic, metodele practicate de Mourinho au împărțit vestiarul iar din ce în ce mai mulți jucători sunt nemulțumiți de felul în care lucrează Mourinho.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Fostul antrenor de la Manchester United și Chelsea, care a preluat-o pe Tottenham în noiembrie 2019, a schimbat dramatic abordarea față de cea preferată de predecesorul său, Mauricio Pochettino. Mourinho ”îi muncește” atât de puțin pe jucători încât aceștia își doresc o intensitate mai mare a sesiunilor de antrenamente.
Pochettino cerea sesiuni duble de antrenamente și oferea mai puține zile libere. Acest lucru nu a fost neapărat popular printre jucători la început, însă cum totul mergea foarte bine pe teren - patru sezoane la rând în top 4 - fotbaliștii s-au obișnuit.

Jucătorii, dezamăgiți de abordarea lui Mourinho

O sursă i-a informat pe cei de la The Athletic că abordarea lui Mourinho este complet diferită față de cea a lui Pochettino.
Totul s-a schimbat. Totul se concentrează pe apărare acum. Nu există niciun plan pentru atacuri. Planul este să ne apărăm și să trimitem mingi lungi către Kane sau Son. Atât
The Athletic scrie că jucătorii simt că se concentrează prea mult pe faza defensivă și pe a nu face greșeli, mulți dintre fotbaliști devenind ”frustrați și plictisiți” de această abordare, care implică ore întregi petrecute pe teren pentru a se apăra la aruncări de la margine. Acest lucru a fost încercat înaintea meciului cu Liverpool în timp ce pregătirea pentru partida cu West Ham a constat, în mare parte, în exersarea centrărilor.
Astfel, jucătorii din atac simt că nu primesc destulă atenție sau sfaturi, ei fiind nevoiți să se bazeze pe cei au învățat sub comanda lui Pochettino. Mourinho este cunoscut pentru abordarea sa mai ”relaxată” în ceea ce privește ofensiva, portughezul preferând de obicei să-și lase atacanții liberi să improvizeze, fără scheme complicate, cum sunt cele ale lui Pep Guardiola, de exemplu.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52