În prezent la Crystal Palace, Sakho a ajuns pe Anfield în toamna anului 2013, după ce "cormoranii" le-au plătit 19 milioane de euro celor de la PSG. Fundașul francez a evoluat pentru formația lui Jurgen Klopp până în 2017, când mai întâi a fost împrumutat la Crystal Palace, apoi a fost vândut de tot la clubul de pe Selhurst Park.
Întrebat recent despre motivul pentru care a ales să ajungă la Liverpool, Sakho a făcut referire la istoria echipei și la jucătorii uriași care au trecut prin vestiarul de pe Anfield:
"Când am plecat de la PSG, aveam oferte de la Barcelona, Bayern Munchen, Arsenal și Liverpool. Am ales Liverpool pentru că era una dintre echipele pentru care visam să joc. Au o istorie minunată. Am avut șansa să joc 4 ani în tricoul roșu, în fața unui public fantastic de pe Anfield.
Premier League
Planul lui Liverpool pentru revenirea sezonului de Premier League! De ce se tem "cormoranii"
16/04/2020 LA 16:00
M-am înțeles foarte bine cu conducerea și am jucat alături de fotbaliști extrem de talentați precum Luis Suarez, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge și Steven Gerrard. Am trăit momente excepționale alături de ei.", a spus Sakho, pentru Stadium Mag.

Sakho a căzut în dizgrațiile lui Klopp

Aventura lui Mamadou Sakho pe Anfield s-a încheiat odată cu greșelile făcute în afara terenului, pe care Jurgen Klopp nu le-a acceptat. Francezul a întârziat în mai multe situații de la întâlnirile clubului: la aeroport, la vizita medicală și la mese.
Sakho s-a aflat în centrul atenției într-un mod negativ și în aprilie 2016, când a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă care reducea grăsimea din corp. UEFA l-a suspendat pe o perioadă pe 30 de zile din toate competițiile, acuzându-l de dopaj.
Sakho a bifat 80 de apariții pentru Liverpool. Francezul a fost aproape să devină campion al Angliei în 2014, când formația pregătită la vremea respectivă de Brendan Rodgers a pierdut titlul în ultimele etape.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ORĂ
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55