Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul care le-a refuzat pe Barcelona, Bayern și Arsenal ca să semneze cu Liverpool

Cosmin Cioboata

Publicat 16/04/2020 la 20:32 GMT+3

Mamadou Sakho (30 ani) a dezvăluit în premieră de ce a hotărât să semneze cu Liverpool, deși avea oferte și de la Barcelona, Bayern Munchen și Arsenal.

Liverpool împlinește astăzi 128 de ani

Credit imagine: Getty Images

În prezent la Crystal Palace, Sakho a ajuns pe Anfield în toamna anului 2013, după ce "cormoranii" le-au plătit 19 milioane de euro celor de la PSG. Fundașul francez a evoluat pentru formația lui Jurgen Klopp până în 2017, când mai întâi a fost împrumutat la Crystal Palace, apoi a fost vândut de tot la clubul de pe Selhurst Park.
Întrebat recent despre motivul pentru care a ales să ajungă la Liverpool, Sakho a făcut referire la istoria echipei și la jucătorii uriași care au trecut prin vestiarul de pe Anfield:
"Când am plecat de la PSG, aveam oferte de la Barcelona, Bayern Munchen, Arsenal și Liverpool. Am ales Liverpool pentru că era una dintre echipele pentru care visam să joc. Au o istorie minunată. Am avut șansa să joc 4 ani în tricoul roșu, în fața unui public fantastic de pe Anfield.
M-am înțeles foarte bine cu conducerea și am jucat alături de fotbaliști extrem de talentați precum Luis Suarez, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge și Steven Gerrard. Am trăit momente excepționale alături de ei.", a spus Sakho, pentru Stadium Mag.

Sakho a căzut în dizgrațiile lui Klopp

Aventura lui Mamadou Sakho pe Anfield s-a încheiat odată cu greșelile făcute în afara terenului, pe care Jurgen Klopp nu le-a acceptat. Francezul a întârziat în mai multe situații de la întâlnirile clubului: la aeroport, la vizita medicală și la mese.
Sakho s-a aflat în centrul atenției într-un mod negativ și în aprilie 2016, când a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă care reducea grăsimea din corp. UEFA l-a suspendat pe o perioadă pe 30 de zile din toate competițiile, acuzându-l de dopaj.
Sakho a bifat 80 de apariții pentru Liverpool. Francezul a fost aproape să devină campion al Angliei în 2014, când formația pregătită la vremea respectivă de Brendan Rodgers a pierdut titlul în ultimele etape.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo