Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul care s-a hotărât să plece de la Manchester United: Solskjaer nu l-a vrut niciodată la club

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/03/2021 la 11:51 GMT+2

Donny van de Beek este hotărât să o părăsească pe Manchester United în această vară.

Ole Gunnar Solskjaer walks off at the end of the Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on March 14, 2021 in Manchester, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul olandez a fost cel mai important transfer reușit de Manchester United vara trecută, clubul de pe Old Trafford plătind pentru el peste 40 de milioane de euro, însă Van de Beek nu a reușit să se impună ca titular, el fiind prezent în primul ”11” în doar două ocazii în acest sezon de Premier League.
Conform celor de la Daily Star, jucătorul va discuta cu vicepreședintele Ed Woodward și îi va transmite că vrea să plece de pe Old Trafford pentru a-și relansa cariera.

Donny van de Beek ar putea părăsi Old Trafford în această vară

Van de Beek a fost titular în total în 11 meciuri în toate competițiile iar transferul său a ridicat semne de întrebare în vară, în condițiile în care Manchester United era acoperită în zona de mijloc - olandezul nu avea cum să îi ia locul lui Bruno Fernandes, astfel că părea să fie predestinat să rămână rezervă.
Van de Beek preferă un rol mai ofensiv, însă nici într-o poziție mai retrasă nu ar avea loc la United, Ole Gunnar Solskjaer preferându-i în această stagiune pe McTominay, Matic, Pogba sau Fred.
Astfel, van de Beek este îngrijorat de faptul că ar putea să nu prindă nici măcar lotul Olandezi pentru Euro 2020 din acestă vară. Presa din Anglia a scris în numeroase rânduri că transferul lui van de Beek a fost făcut peste capul lui Solskjaer, cel care a cerut întăriri în alte compartimente, neconsiderând că ar avea nevoie de olandez.
Van de Beek va prinde cel mai probabil minute în returul de pe San Siro împotriva celor de la Milan în optimile Europa League. În tur, Milan a egalat-o la ultima fază pe United pentru a obține o remiză (1-1) pe Old Trafford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo