Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul căruia Jurgen Klopp îi duce deja lipsa la Liverpool: "Este un fotbalist de excepție!"

Irina Aldea

Actualizat 21/07/2020 la 14:17 GMT+3

Adam Lallana va deveni liber de contract în această vară și nu va mai rămâne la Liverpool. Jurgen Klopp spune că îi simte deja lipsa mijlocașului în vârstă de 32 de ani.

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Adam Lallana se va despărți în această vară de noua campioană din Premier League. În urmă cu o lună, el şi-a prelungit cu 30 de zile contractul cu Liverpool pentru a prinde finalul sezonului la echipa care a câștigat titlul în Anglia după 30 de ani. Altfel, internaţionalul englez de 32 de ani ar fi trebuit să părăsească echipa la 30 iunie şi ar fi ratat probabila sărăbătorire a titlului.
Acum, lucrurile sunt clare. Lallana va părăsi echipa de pe Anfield la finalul sezonului, sezon din care au mai rămas de disputat doar două etape. Lallana a jucat foarte puțin în acest sezon pentru Liverpool, lucru care, probabil, l-a nemulțumit și l-a determinat să plece. Acesta a evoluat în 22 de partide pentru ”cormorani” și a strâns 869 de minute pe teren. Lallana a fost crescut la Southampton, club care l-a vândut în 2014 la Liverpool pentru 31 de milioane de euro. De asemenea, Lallana a mai evoluat și pentru Bournemouth.

Jurgen Klopp îi simte deja lipsa lui Adam Lallana

Chiar dacă nu l-a folosit prea mult în acest sezon competițional, Jurgen Klopp știe ce fel de jucător este mijlocașul englez, iar într-un interviu acordat recent, tehnicianul german al cormoranilor a mărturisit că îi simte deja lipsa lui Lallana: “Mi-e deja dor de tot ce ține de el. Este un fotbalist de excepție și unul dintre cei mai influenți jucători pe care i-am avut la antrenamente”, a spus Klopp.
În ciuda despărțirii de noua campioană a Angliei, Lallana nu duce lipsă de oferte. De pildă, Leicester, fosta campioană a Angliei și echipă cu șanse mari pentru un loc de Champions League, este aproape de a-l lua pe mijlocașul de 32 de ani. Dacă s-ar transfera la ”vulpi”, Lallana ar urma să-l înlocuiască pe James Maddison, decarul lui Leicester, care ar putea pleca de la echipă la finalul acestui sezon.
În plus, acesta mai este dorit și de Brighton, echipa lui Tudor Băluță și Florin Andone, dar și de Burnley, scrie Transfermarketweb, care citează Dailymail. Numele său a mai fost asociat și cu echipe precum Arsenal, Tottenham sau West Ham.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo