Matt Longstaff, puștiul promovat în acest sezon la prima echipă a lui Newcastle, a anunțat că va dona 30% din salariul său către fondul pentru cadrele medicale din Marea Britanie.
Gestul său este cu atât mai apreciat cu cât jucătorul de 20 de ani are în continuare contract de junior, încasând 850 de lire pe săptămână la Newcastle, fiind jucătorul cu cel mai mic salariu din Premier League (dintre cei care evoluează constant în prima echipă).

Jucătorii lui Newcastle donează

Premier League
Newcastle a perfectat al 3-lea transfer al iernii! Pe cine plătesc saudiții 40 de milioane de €
ACUM 12 ORE
Jucătorii primei echipe a lui Newcastle au pus la punct o strângere de fonduri pe care au direcționat-o către inițiativa "Players Together" la care participă toți fotbaliștii din Premier League.
Pe lângă suma pe care a ales să o direcționeze către această inițiativă, Matt Longstaff a decis să doneze în plus 30% din salariu, deși câștigă mult mai puțin decât colegii săi.
Matty Longstaff a debutat în acest sezon la clubul la care a crescut și a reușit golul victoriei în partida cu Manchester United din luna octombrie. El nu s-a înțeles până acum cu Newcastle pentru semnarea unui nou contract iar clubul ar urma să primească doar 400.000 de lire compensație în cazul în care jucătorul alege să plece la altă echipă.

Newcastle, aproape să-și schimbe patronul

Newcastle a fost primul club din Premier League care a anunțat că va plasa angajații în șomaj tehnic, patronul echipei, Mike Ashley, fiind extrem de contestat de suporterii echipei.
Ashley urmează să vândă clubul către firmei PCP condusă de Amanda Stavely alături de un fond de investiție saudit. Aceștia din urmă vor avea 80% din acțiunile clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 16 ORE
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29