Marco Stiepermann, mijlocaşul ofensiv al "canarilor" a efectuat un test vinerea trecută, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Imediat, jucătorul crescut de Dortmund a fost plasat în izolare, respectând toate procedurile pentru astfel de cazuri.
În timpul petrecut în carantină, în propria locuinţă, lui Siepermann i s-au făcut două noi teste şi ambele au fost negative. În toată această perioadă, mijlocaşul a fost asimptomatic.
După ce noile analize au indicat faptul că virusul nu mai e prezent în organismul jucătorului, oficialii lui Norwich au luat legătura cu Premier League. Dialogul a continuat în ultimele două zile, iar azi Stiepermann a primit acordul oficialilor Ligii engleze să revină alături de coechipieri în cantonamentul de la Lotus Centre. Pentru mijlocaş, joi va fi prima zi în care se va pregăti din nou alături de colegi, după perioada de pauză luată vinerea trecută.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Norwich revine în Premier League vineri seară, în direct la Eurosport, de la ora 20:00, într-o partidă pe care o va disputa pe teren propriu în compania lui Southampton. Pentru "canari" va fi aproape imposibil să se mai salveze de la retrogradare. După 20 de etape, formaţia golgheterului Pukki e pe ultimul loc în Anglia, cu doar 21 de puncte.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 33-a din Premier League
18/04/2022 LA 12:00
Premier League
Cristiano Ronaldo, bonus uriaș după hat-trick-ul reușit împotriva lui Norwich! Cât a încasat starul
17/04/2022 LA 10:06