Cu doar câteva zile înainte de revenirea Premier League pe 17 iunie, Norwich City a confirmat că unul dintre jucătorii echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus.
În ultimul val de testări de pe 11 și 12 iunie, 1200 de jucători și oamenii din staff-ul cluburilor au fost testați, iar 2 persoane au avut rezultat pozitiv.

A jucat contra lui Tottenham

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
După ce Premier League a confirmat cele 2 cazuri noi de coronavirus de la cluburile din Premier League, Norwich a anunțat că unul dintre aceste cazuri este de la prima echipă a clubului. Numele jucătorului nu a fost dezvăluit.
Norwich a mai anunțat că "respectând protocolul Premier League, jucătorul se va izola timp de 7 zile înainte să fie supus unui nou test. Acesta trebuie să fie negativ pentru ca jucătorul să poată relua antrenamentele".
Astfel, jucătorul testat pozitiv nu va putea să joace contra lui Southampton vineri. Speranțele celor de la Norwich sunt ca jucătorul în cauză să nu fii transmis la alți colegi virusul. De asemenea, emoții sunt și pentru cei de la Tottenham.
Asta deoarece Sky Sports anunță că jucătorul testat pozitiv a jucat vineri într-o partidă amicală cu porțile închise contra celor de la Tottenham. Norwich a câștigat acel meci cu 2-1. Spre deosebire de România, unde toți cei care au intrat în contact cu un caz pozitiv trebuie să intre în izolare, în Anglia situația e diferită. Jucătorii și cei din staff-ul lui Tottenham nu trebuie să intre în auto-izolare.
Tottenham a avut un caz pozitiv de COVID-19 în urmă cu 2 săptămâni, însă purtătorul de cuvânt al clubului a transmis că cei de la Spurs sunt încrezători că niciun jucător nu a fost infectat după partida cu Norwich. Toate rezultatele celor de la Tottenham în ultimele 2 săptămâni au fost negative.
Norwich - Southampton și Tottenham - Manchester United vor avea loc vineri, 19 iunie, și vor fi transmise în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25