Cu doar câteva zile înainte de revenirea Premier League pe 17 iunie, Norwich City a confirmat că unul dintre jucătorii echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus.
În ultimul val de testări de pe 11 și 12 iunie, 1200 de jucători și oamenii din staff-ul cluburilor au fost testați, iar 2 persoane au avut rezultat pozitiv.

A jucat contra lui Tottenham

Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
24/09/2021 LA 06:26
După ce Premier League a confirmat cele 2 cazuri noi de coronavirus de la cluburile din Premier League, Norwich a anunțat că unul dintre aceste cazuri este de la prima echipă a clubului. Numele jucătorului nu a fost dezvăluit.
Norwich a mai anunțat că "respectând protocolul Premier League, jucătorul se va izola timp de 7 zile înainte să fie supus unui nou test. Acesta trebuie să fie negativ pentru ca jucătorul să poată relua antrenamentele".
Astfel, jucătorul testat pozitiv nu va putea să joace contra lui Southampton vineri. Speranțele celor de la Norwich sunt ca jucătorul în cauză să nu fii transmis la alți colegi virusul. De asemenea, emoții sunt și pentru cei de la Tottenham.
Asta deoarece Sky Sports anunță că jucătorul testat pozitiv a jucat vineri într-o partidă amicală cu porțile închise contra celor de la Tottenham. Norwich a câștigat acel meci cu 2-1. Spre deosebire de România, unde toți cei care au intrat în contact cu un caz pozitiv trebuie să intre în izolare, în Anglia situația e diferită. Jucătorii și cei din staff-ul lui Tottenham nu trebuie să intre în auto-izolare.
Tottenham a avut un caz pozitiv de COVID-19 în urmă cu 2 săptămâni, însă purtătorul de cuvânt al clubului a transmis că cei de la Spurs sunt încrezători că niciun jucător nu a fost infectat după partida cu Norwich. Toate rezultatele celor de la Tottenham în ultimele 2 săptămâni au fost negative.
Norwich - Southampton și Tottenham - Manchester United vor avea loc vineri, 19 iunie, și vor fi transmise în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
22/09/2021 LA 07:16
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
18/09/2021 LA 17:38