Odată cu începerea perioadei de transferuri, toate cluburile din Premier League au început să caute variante pentru a doua parte a sezonului.
Ben White este unul din numele dorite de granzii din Anglia. Jucătorul de 22 de ani este împrumutat de Brighton U23 la Leeds până în vara acestui an, dar evoluțiile sale din Championship i-au impresionat pe oficialii cluburilor din topul fotbalului englez.
Potrivit presei din Anglia, Liverpool, Chelsea și Tottenham se luptă pentru semnătura lui White. Echipa care va ajunge la o înțelegere cu Brighton U23, formația de la care este împrumutat, îl va putea folosi pe Ben White din luna iunie, atunci când expiră durata împrumutului.
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748307.jpg

Ben White, om de bază la Leeds

Liverpool a reușit deja prima mutare a iernii, după ce "cormoranii" l-au adus pe Takumi Minamino de la Salzburg. Oficialii de pe Anfield nu se opresc aici și vor să mai aducă câteva întăriri. Conform sursei citate, White este unul dintre fotbaliștii intrați în atenția lui Liverpool.
Chelsea și Tottenham încă n-au finalizat vreo mutare în perioada curentă de mercato, dar oficialii celor două echipe londoneze se află în negocieri cu mai mulți jucători, printre care și White.
Ben White și-a început cariera la academia lui Brighton, iar de-a lungul timpului a fost împrumutat la diferite echipe din ligile inferioare din Anglia: Newport County, Peterborough și, în prezent, Leeds.
Fundașul de 22 de ani este om de bază în apărarea lui Leeds și a fost integralist în toate cele 26 de etape din Championship.
Leeds este lider în clasament, la egalitate de puncte cu West Brom.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 15 ORE
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 20 ORE