După ce a dezvăluit cum Cristiano Ronaldo l-a lăsat fără oxigen pe John O'Shea, Ferdinand a făcut public un moment sensibil, petrecut în finala UEFA Champions League din 2011.
În acea seară, Barcelona se impunea cu 3-1 împotriva "diavolilor roșii" și câștiga prestigiosul trofeu chiar pe tărâm britanic. Duelul de pe Wembley a avut un start vijelios, iar după 34 de minute tabela indica 1-1. Pedro a deschis scorul pentru catalani, apoi Rooney a restabilit egalitatea.
Cu un Leo Messi aflat în mare formă, Barca a dominat copios repriza secundă, iar într-un interval de 15 minute a fost decisă soarta finalei. Mai întâi superstarul argentinian a readus trupa lui Guardiola în avantaj, apoi David Villa a stabilit scorul final.
Premier League
Motivul pentru care Emery a eșuat la Arsenal, dezvăluit de fosta iubită: "M-a numit vrăjitoare"
12/04/2020 LA 12:44

Ferdinand: "Messi a făcut tot ce a vrut pe teren"

La vremea respectivă, Messi avea 24 de ani, în timp ce Rio Ferdinand, Giggs și Scholes erau deja trecuți de prima tinerețe. Câștigătorul a 6 Baloane de Aur s-a distrat cu fundașii lui United, momente de care Ferdinand nu își aduce aminte cu foarte mare plăcere.
Într-un interviu oferit recent pentru Copa 90, fostul fundaș al "diavolilor roșii" a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Giggs și Scholes în timpul acordării trofeului din 2011.
"Barca ne-a oferit o adevărată lecție pe Wembley. În timp ce ei ridicau trofeul, eu stăteam cu Giggsy (n.r. - Ryan Giggs) și Scholesy (n.r. - Paul Scholes) cu mâinile la gură. Atunci le-am spus: 'Mă simt stânjenit, băieți'. Messi a făcut tot ce a vrut în acea seară. Era un criminal pe teren. La capătul fiecărei acțiuni aștepta un gol sau un assist din partea lui.", a spus Ferdinand, pentru Copa 90.
Rio Ferdinand s-a aflat pe teren și cu 2 ani înainte de partida de pe Wembley, când United și Barca s-au întâlnit într-o nouă finală de Champions League. Meciul s-a disputat la Roma, iar deznodământul a fost același: victorie pentru Barca (scor 2-0), după un nou gol înscris de Messi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11