Liverpool a fost învinsă incredibil pe terenul lui Aston Villa, scor 2-7, într-un meci în care jucătorilor lui Jurgen Klopp nu le-a ieșit aproape nimic. Este primul meci în care "cormoranii" încasează 7 goluri, sub comanda managerului german. Trupa de pe Anfield nu mai încasase atâtea goluri într-un meci din 1963.
Liverpool este prima campioană en-titre care primește 7 goluri într-un meci de campionat începând din 1953. La vremea respectivă, Arsenal repeta contraperformanța respectivă.
Jurgen Klopp a dezvăluit acum în premieră ce a făcut imediat după dezastrul de la Birmingham.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Klopp așteaptă un răspuns de la jucători în meciul cu Everton

”Noaptea de după meci nu a fost neapărat cea mai bună din viața mea, dar m-am trezit dimineață și știam că trebuie să vorbesc cu băieții mei, dar nu erau acolo.
Așa că le-am trimis un mesaj foarte lung. Conținea în mare parte gândurile mele cu privire la ce s-a întâmplat și după aceea m-am simțit mai bine pentru că am spus ce aveam pe suflet și trebuia să mergem mai departe”, a dezvăluit Klopp pentru BBC.
Klopp așteaptă un răspuns la meciul cu Everton: ”Am avut destul timp ca să gestionăm situația. Nu își dorește nimeni să piardă un meci. Iar faptul că am pierdut cu 7-2 face ca lucrurile să fie și mai rele dar uneori poate să fie folositor acest lucru. Avem ocazia să ne revanșăm sâmbătă cu Everton”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11