Liverpool a fost învinsă incredibil pe terenul lui Aston Villa, scor 2-7, într-un meci în care jucătorilor lui Jurgen Klopp nu le-a ieșit aproape nimic. Este primul meci în care "cormoranii" încasează 7 goluri, sub comanda managerului german. Trupa de pe Anfield nu mai încasase atâtea goluri într-un meci din 1963.
Liverpool este prima campioană en-titre care primește 7 goluri într-un meci de campionat începând din 1953. La vremea respectivă, Arsenal repeta contraperformanța respectivă.
Jurgen Klopp a dezvăluit acum în premieră ce a făcut imediat după dezastrul de la Birmingham.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 3 ORE

Klopp așteaptă un răspuns de la jucători în meciul cu Everton

”Noaptea de după meci nu a fost neapărat cea mai bună din viața mea, dar m-am trezit dimineață și știam că trebuie să vorbesc cu băieții mei, dar nu erau acolo.
Așa că le-am trimis un mesaj foarte lung. Conținea în mare parte gândurile mele cu privire la ce s-a întâmplat și după aceea m-am simțit mai bine pentru că am spus ce aveam pe suflet și trebuia să mergem mai departe”, a dezvăluit Klopp pentru BBC.
Klopp așteaptă un răspuns la meciul cu Everton: ”Am avut destul timp ca să gestionăm situația. Nu își dorește nimeni să piardă un meci. Iar faptul că am pierdut cu 7-2 face ca lucrurile să fie și mai rele dar uneori poate să fie folositor acest lucru. Avem ocazia să ne revanșăm sâmbătă cu Everton”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 7 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38