Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a dezvăluit planurile lui Liverpool pentru perioada de transferuri

Sebastian Ujica

Publicat 01/01/2020 la 19:24 GMT+2

Liverpool a făcut deja o mutare pentru luna ianuarie, aducându-l pe Takumi Minamino de la Salzburg.

CAF Awards - Klopp : ''Mané et Salah méritent le prix tous les deux''

Credit imagine: Perform

Jurgen Klopp a vorbit în conferința de presă de dinaintea partidei cu Sheffield, transmisă pe 2 ianuarie de la ora 22.00 în direct de Eurosport. El nu îl va putea folosi în acest meci Takumi Minamino, cel care este de la 1 ianuarie oficial jucătorul lui Liverpool. Regulamentul din Premier League nu permite însă ca jucătorii veniți în prima zi a anului să evolueze în această etapă.
Klopp a fost întrebat dacă Liverpool va mai face și alte mutări pe piața transferurilor, aceasta fiind oficial deschisă de astăzi până la finalul lui ianuarie.
Probabil nu vom fi prea ocupați în perioada de transferuri, vom urmări atent însă e improbabil | Jurgen Klopp, despre posibilitatea ca Liverpool să mai transfere jucători

Debut în FA Cup

Takumi Minamino va debuta pentru Liverpool în partida de duminică împotriva lui Everton din Cupa Angliei, meci care va fi transmis de la ora 18.01 în direct de Eurosport. Klopp spune că va avea răbdare cu jucătorul japonez.
Ar fi o nebunie să nu îi dau timp de adaptare. Avem o echipă foarte bună și el este un jucător ofensiv. Nu l-am adus însă ca el să accepte să fie a 5-a sau a 6-a opțiune. Poate juca pe mai multe poziții, vrem să-i folosim abilitățile naturale. Nu îl vom <<îndopa>> de informații, vrem să fie cât mai natural pentru. Ar fi frumos din partea tuturor să-i dea ceva timp să arate ce poate
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo