Jurgen Klopp a vorbit în conferința de presă de dinaintea partidei cu Sheffield, transmisă pe 2 ianuarie de la ora 22.00 în direct de Eurosport. El nu îl va putea folosi în acest meci Takumi Minamino, cel care este de la 1 ianuarie oficial jucătorul lui Liverpool. Regulamentul din Premier League nu permite însă ca jucătorii veniți în prima zi a anului să evolueze în această etapă.
Klopp a fost întrebat dacă Liverpool va mai face și alte mutări pe piața transferurilor, aceasta fiind oficial deschisă de astăzi până la finalul lui ianuarie.
Probabil nu vom fi prea ocupați în perioada de transferuri, vom urmări atent însă e improbabil | Jurgen Klopp, despre posibilitatea ca Liverpool să mai transfere jucători
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06

Debut în FA Cup

Takumi Minamino va debuta pentru Liverpool în partida de duminică împotriva lui Everton din Cupa Angliei, meci care va fi transmis de la ora 18.01 în direct de Eurosport. Klopp spune că va avea răbdare cu jucătorul japonez.
Ar fi o nebunie să nu îi dau timp de adaptare. Avem o echipă foarte bună și el este un jucător ofensiv. Nu l-am adus însă ca el să accepte să fie a 5-a sau a 6-a opțiune. Poate juca pe mai multe poziții, vrem să-i folosim abilitățile naturale. Nu îl vom <<îndopa>> de informații, vrem să fie cât mai natural pentru. Ar fi frumos din partea tuturor să-i dea ceva timp să arate ce poate
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53