"Deadline Day" în Europa a fost lunea trecută, dar formațiile din Anglia pot încă să facă mutări (până vineri, la ora 17:00), condiția fiind ca acestea să se producă doar cu fotbaliști care evoluează în Regatul Unit, independent de ligă.
Ca atare, Liverpool și Klopp au tras linie și au decis ce fotbaliști nu intră în planurile staffului tehnic. Aceștia vor fi împrumutați, deși "cormoranii" speră chiar și la un transfer, cu ajutorul căruia să își rotunjească veniturile afectate de coronavirus.
Principalul vizat pentru un transfer e Harry Wilson, fotbalist care anul trecut a fost împrumutat la Bournemouth, anunță mirror.co.uk. Un exclent executant de faze fixe, mijlocașul dreapta a marcat 7 goluri în 31 de apariții pentru "cireșe", iar oficialii de acolo își manifestaseră intenția pentru un transfer definitiv. Fosta echipă a lui Eddie Howe a retrogradat, însă, și evident nu a mai avut forța financiară pentru o asemenea mutare.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11

Liverpool speră să îl vândă pe Wilson la Burnley

Aston Villa și Leeds au fost ambele interesate de mijlocaș în această perioadă de mercato, dar pretențiile lui Liverpool - 20 de milioane de lire - au fost considerate exagerate.
Acum, însă, Burnely pare decisă să facă o ofertă, echipa având un start dezamăgitor și suferind enorm la construcție. O altă variantă ar fi să meargă sub formă de împrumut la Swansea, în speranța că va evolua la fel de bine ca Brewster, care, după ce a impresionat în tricoul "lebedelor", a fost transferat la Sheffield United.
Nat Philips, împrumutat sezonul trecut la Stuttgart, va fi cedat sub aceeași formă, dar în Championship, soartă pe care o vor împărtăși și Liam Millar și Herbie Kane.
Ben Woodburn, mijlocaș de 20 de ani, va pleca și el sub formă de împrumut, dar nu în Championship, cum era de așteptat. Potrivit sursei citate, fotbalistul care a fost împrumutat stagiunea trecută la Oxford United va reveni la aceeași echipă, care evoluează în League One (a treia divizie engleză).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, etapa a 5-a

Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11