Antrenorul lui Liverpool a oferit primul său interviu de când a fost suspendat sezonul din Premier League pe 13 martie și a declarat că orice probleme ar putea avea el - precum incertitudinea privind reluarea sezonului - sunt ”rușinoase” față de această criză globală.
Klopp a lăudat staff-ul medical din Marea Britanie, cei care se supun unor riscuri extraordinare pentru a-i trata pe cei bolnavi, mulți dintre ei cântând imnul lui Liverpool fiind la datorie.
Klopp a afirmat: ”Este extraordinar. Ieri am primit un videoclip în care mai mulți oameni din zona terapiei intesive au început să cânte imnul și am început să plâng imediat. Este incredibil. Ne-au demonstreat că ei nu doar lucrează, ci au un moral extraordinar”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
https://i.eurosport.com/2020/03/13/2794145.jpg
”Sunt obișnuți să ajute alte persoane, trebuie să începem să ne obișnuim pentru că de obicei avem propriile probleme. Dar e job-ul lor, fac asta zilnic. Ei se pun în pericol ca să îi ajute pe alții, așa că îi admir și îi apreciez”, a completat el.
Klopp insistă că atmosfera este bună în lotul lui Liverpool. El s-a uitat la trilogia Taken din nou și a încercat să îl imite pe Alex Oxlade-Chamberlain, cel care a postat un videoclip cu el dansând acasă: ”N-a fost așa de rău pe cât ai crede”
”În momentul în care trecem printr-o perioadă de acest tip nu este imposibil de văzut că în viitor va fi un moment în care ne vom uita înapoi ușurați. Pentru că aceasta este soluția - să fim disciplinați, să lucrăm împreună și să avem grijă unii de alții”, a declarat germanul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52