Jurgen Klopp a declarat că are în continuare încredere în echipa sa, în ciuda primei înfrângeri din acest sezon, 0-3 cu Watford: ”Nu am nicio îndoială privind caracterul băieților și aș fi cu adevărat un idiot să pun l îndoială acest lucru pentru că ei merită încrederea mea și nu o pierd după un singur meci”.
Klopp a analizat meciul cu Watford când s-a întors acasă sâmbătă noaptea pentru ca apoi să organizeze o ședință cu jucătorii la Melwood duminică: ”Se poate întâmpla să fiu nervos, dar nu am fost nervos pe jucători în această întâlnire. Dacă merg și țip la ei ca și cum ar fi pierdut ultimele 10 meciuri din cauza unei atitudini nepotrivite ar fi foarte ciudat. Nu sunt interesat de acest lucru, sunt interesat ca băieții să aibă informația corectă”.
https://i.eurosport.com/2020/02/29/2786809.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
”Suntem într-o situație specială. Cine ne poate da sfaturi? Aș putea eu spune că știu cum să o gestionez pentru că am mai trecut prin așa ceva? Nu. Nu am fost niciodată într-o astfel de situație. Am avut o perioadă lungă cu meciuri incredibile, un fotbal senzațional, goluri minunate și un succes mare până în acest moment”, a declarat Klopp.
”Există un motiv pentru care am pierdut meciul și prefer să știu motivul decât să nu știu de ce. Nu a fost vorba de noroc sau de destin. Nu am fost suficient de buni. Este un răspuns ușor și avem informații pentru băieți, dar nu prea mult pentru că nu vrem să ne gândim prea mult la acest meci”, a completat germanul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24