Liverpool a făcut un singur transfer în această perioadă de mercato. Elenul Kostas Tsimikas de la Olympiakos a ajuns pe Anfield în schimbul a 11,5 milioane de £ și chiar dacă mai este timp ca Liverpool să facă transferuri, în bună măsură Jurgen Klopp se va baza pe același nucleu de jucători în noul sezon, în care lupta la titlu va fi mai încinsă ca niciodată.
Vorbind deschis despre acet subiect, tehnicianul german a spus că fotbabul trece printr-o perioadă de incertitudine și a atras atenția asupra sumelor uriașe cheltuite de cluburi precum Chelsea sau Manchester City: "Trăim într-o lume în care planează incertitudinea. Pentru unele cluburi pare mai puțin important cât de nesigur este viitorul. Sunt cluburi deținute de țări, de oligarhi, acesta este adevărul. Noi suntem un alt fel de club."
https://i.eurosport.com/2020/09/10/2883755.jpg
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42

JURGEN KLOPP: "NU VREM SĂ NE COMPORTĂM CA CHELSEA"

Chelsea a avut o campanie de achiziții absolut halucinantă, Roman Abramovich cheltuind peste 200 de milioane de £ pentru jucători ca Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Ziyech sau Kai Havertz. La aceștia se mai adaugă și Thiago Silva și Malang Sarr, care au ajuns liberi de contract pe Stamford Bridge. Chiar și așa, Abramovich nu intenționează să se oprească aici și dorește să întărească și mai mult echipa lui Frank Lampart.
Manchester City i-a adus pe Nathan Ake și pe Ferran Torres, dar presa britanică scrie că Pep Giardiola își mai dorește măcar un jucător în zona defensivă, astfel că achizițiile ar putea continua pe Etihad.
Cu privire la faptul că Liverpool nu a făcut transferuri sonore, Klopp a declarat: "Am ajuns în finala Champions League acum doi ani și am câștigat-o anul trecut. Am devenit campioni în Premier League sezonul trecut, fiind clubul care suntem. Nu putem să ne schimbăm strategia peste noapte și să spunem ”Acum vrem să ne comportăm ca Chelsea”. Ei aduc mulți jucători, dar trebuie să se și potrivească. Nu poți să aduci cei mai buni 11 jucători din lume și apoi să speri că într-o săptămână vor juca cel mai bun fotbal."
Germanul consideră că omogenitatea va fi cel mai important avantaj al echipei sale în noul sezon: "Este vorba despre munca pe terenul de antrenament. Acesta va fi probabil un avantaj pentru noi. Am lucrat destul de mult unii cu alții."
Liverpool debutează în noul sezon din Premier League sâmbătă, 12 septembrie, acasă, contra noupromovatei Leeds. Partida va începe la 19:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45