Jurgen Klopp își continuă sezonul perfect: a fost desemnat pentru a treia lună la rând cel mai bun antrenor din Premier League și a stabilit un record. El a fost desemnat cel mai bun antrenor din campionatul Angliei pentru a cincea oară în acest sezon, întrecându-l pe Pep Guardiola, care fusese înainte desemnat cel mai bun antrenor pentru patru ori.
Liverpool are 73 de puncte după 25 de etape, la 22 de puncte distanță de următoarea clasată din Premier League, Manchester City. Astfel, Jurgen Klopp a fost desemnat antrenorul lunii ianuarie în Premier League. El a mai fost votat în lunile august, septembrie, noiembrie, decembrie și ianuarie.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06

Sergio Aguero, desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League

Atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero, a fost desemnat pentru a șaptea oară în carieră cel mai bun fotbalist din Premier League. Argentinianul i-a întrecut pe Harry Kane și Steven Gerrard, care aveau câte șase astfel de titluri, după ce a înscris șase goluri în doar trei partide de campionat. Aguero a primit pentru prima dată premiul în octombrie 2013.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53