Jurgen Klopp este arhitectul noului Liverpool, care, conform multor specialiști, e cea mai bună formație din lume în acest moment. Germanul a reușit să facă transferuri perfecte fără a destabiliza clubul din punct de vedere financiar, pentru ca apoi să gestioneze perfect grupul.
"Klopp e absolut fantastic în tot ceea ce face", a fost concluzia lui Kenny Dalglish, pentru Sky Sports. La câteva minute, tehnicianul neamț a intrat în direct în emisiune și cu greu și-a stăpânit lacrimile, fiind vizibil emoționat.
Ulterior, Klopp, care a devenit primul tehnician din istorie care cucerește Champions League și titlul în mai puțin de cinci ani de când a fost numit la cârma unei formații din Premier League, a făcut spectacol la petrecerea organizată de club. Germanul a dansat în uralele elevilor săi, iar imaginile cu siguranță că au fost gustate de zecile de milioane de fani de pretutindeni ai "cormoranilor".
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Este un moment mare, nu am cuvinte, sunt complet copleșit. Nu m-am gândit niciodată că o să mă simt astfel | Jurgen Klopp, după titlul câștigat cu Liverpool
Performanțele lui Jurgen Klopp, pe banca lui Liverpool
Premier League continuă în acest weekend, când în Anglia se joacă și FA Cup. Programul transmisiunilor, pe canalele Eurosport, este următorul:
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839287.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26