Klopp a glumit, spunând că este ”periculos” să laude așa un jucător de la marea rivală Manchester United însă a descris munca lui Rashford ca fiind ”absolut incredibilă”.
Rashford a demarat o campanie care a devenit foarte populară pentru a se asigura că copiii nevoiași din Marea Britanie vor avea hrana asigurată și în afara școlii. Englezul a primit ordinul MBE din partea Casei Regale pentru munca sa.

Jurgen Klopp, impresionat de Marcus Rashford

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
”Nu cred că pot găsi cuvinte mai potrivite decât ceea ce au spus deja oameni mai inteligenți decât mine, dar ceea ce a demarat Marcus este absolut incredibil”, a declarat Jurgen Klopp.
”Și chiar și cu toată rivalitatea dintre cele două cluburi, în astfel de momente trebuie să fim uniți, atât ca fotbaliști cât și ca oameni. Este plăcut să vezi că în astfel de momente, în care oamenii care chiar se află în poziții de putere nu arată semne de leadership adevărat, un băiat născut în condiții grele și binecuvântat cu un talent senzațional.. este plăcut să vezi că el nu a uitat de unde a plecat”, a adăugat germanul.
”Este păcat că el trebuie să facă asta, dar este frumos în același timp. Sper că mama lui este mândră de el. Eu nici nu îl cunosc, dar până și eu sunt mândru de el. Și el joacă la United, ceea ce face asta mai periculos! Știu foarte bine de rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool”, a precizat Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31