Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, despre Rashford: ”Nici nu îl cunosc și sunt mândru de el!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/10/2020 la 12:47 GMT+3

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a avut numai cuvinte de laudă pentru Marcus Rashford, germanul fiind de părere că atacantul lui Man United a dat dovadă de leadership, ceea ce lipsește guvernului britanic, prin campania sa pentru hrănirea copiilor nevoiași.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Klopp a glumit, spunând că este ”periculos” să laude așa un jucător de la marea rivală Manchester United însă a descris munca lui Rashford ca fiind ”absolut incredibilă”.
Rashford a demarat o campanie care a devenit foarte populară pentru a se asigura că copiii nevoiași din Marea Britanie vor avea hrana asigurată și în afara școlii. Englezul a primit ordinul MBE din partea Casei Regale pentru munca sa.

Jurgen Klopp, impresionat de Marcus Rashford

”Nu cred că pot găsi cuvinte mai potrivite decât ceea ce au spus deja oameni mai inteligenți decât mine, dar ceea ce a demarat Marcus este absolut incredibil”, a declarat Jurgen Klopp.
”Și chiar și cu toată rivalitatea dintre cele două cluburi, în astfel de momente trebuie să fim uniți, atât ca fotbaliști cât și ca oameni. Este plăcut să vezi că în astfel de momente, în care oamenii care chiar se află în poziții de putere nu arată semne de leadership adevărat, un băiat născut în condiții grele și binecuvântat cu un talent senzațional.. este plăcut să vezi că el nu a uitat de unde a plecat”, a adăugat germanul.
”Este păcat că el trebuie să facă asta, dar este frumos în același timp. Sper că mama lui este mândră de el. Eu nici nu îl cunosc, dar până și eu sunt mândru de el. Și el joacă la United, ceea ce face asta mai periculos! Știu foarte bine de rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool”, a precizat Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Eurosport.
Premier League, etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo